poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Depopulacja

..sprawdziłam jeszcze - 4 razy dziennie.z czasem jak rośnie zmniejsza się mu porcje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Depopulacja

Z tego co widzę to naturalnego pieczywa już nie ma a na pewno nie w Krasce.Najlepiej kupować pieczywo z małych piekarni jak już bo tam robią w miarę naturalnie.

DiDi

a ser mu nie zaszkodzi?

Idź do sklepu zoologicznego i kup suchą karmę początkową dla małych szczeniaków. Ja swoje karmię Joserą Family i dostawały 4 razy na dzień, ale miały dostęp do mamy jeszcze. Możesz podzielić dawkę na 5 razy i pamiętaj, że wtedy szczeniak musi mieć dostęp do świeżej wody non stop. Sklep np. przy Blaszaku. Mają przystępne ceny tej karmy. Jeżeli masz gdzieś bliżej taki sklep to się w nim zapytaj o karmę dla małych szczeniąt, z pewnością coś doradzą. Jest dużo dobrych karm karm różnych firm. Nie kupuj karm typu Pedigree i innych badziewiastych dostępnych w "normalnych sklepach, pamiętaj im kolorowsza tym gorsza!!! " I nie dawaj mleka krowiego, bo będzie miał biegunki. Jeżeli już to kefir lub jogurt naturalny i w niewielkich ilościach.

pozdrawiam i powodzenia

Studio mp na MAZOWIECKIEJ tam kiedyś kupowałem

Dzięki za odpowiedzi! :)

laur1111xxx, nie wiesz o czym piszesz... wszędzie robią tak samo...

Witam! Mam problem z grzejnikami, a mianowicie grzeją mi tylko na ustawieniach głowicy od 3-5, czasami od 4-5. Może ktoś wie w czym tkwi problem. Może grzejniki muszą przejść kryzowanie ale niestety nie umiem tego zrobić. Zna ktoś fachowca?
Proszę o pomoc.

To może jednak zainwestuję w światełka :D chociaż bez świateł też nieźle się jeździ.

:))) popytaj w sM :)))

Kasia..

fakt! nie czytalam waszych postow ------ale zmierza wszystko do jednego TZW." PRYWATYZACJA" tz. sprzedaz resztek majatku przez imc Rostowskiego ,ktory musi udowdnic ,ze jest "zielona wyspa" Jak to sie odbywa to srednio inteligentny internauta znajdzie odpowiedz w google wstukujac swoje pytanie:)))))))

Kasia..

Wydaje mi się, że tak być powinno , dzieje się to dlatego, że jest dosyć ciepło i spółdzielnia nie puszcza dużego ciepła, grzejniki reagują na temperaturę wewnątrz mieszkania i dlatego ustawiając na 1-2 nie reagują i nie grzeją. Jest tak samo u mnie i w wielu mieszkaniach u moich znajomych.

urbi et orbi !

Babcia rzepicha jest już w podeszłym wieku to jej już nic nie będzie pasować,że o MPC-u już nie wspomnę.

Kasia..

Najlepiej zamów wizytę dietetyka.zrobi Ci rozpiskę na caly tydzien.ale ludzie maja problemy, ubaw po pachy....

Mój pies od marchewki miał zatwardzenie, więc dawałam jej tylko ryż i kuraka.

urbi et orbi !

OjciecR. nie wiesz o czym piszesz.. Wszedzie NIE robia tak samo.. Wystarczy kupic pieczywo z roznych piekarni i roznica jest ogromna. Kazdy wybierze co mu przypasuje

Daj mu chleba ze szmalcem i kiszonego ogórasa:):)

Kasia..

przecież w Łomży jak coś wymyslą to kasa idzie w błoto
opera ha ha może striptis do basenu dokładaja do stadionu dokładają
teraz na modernizacje rynku ok.10 milionów
transformer by napisał masakra kto takie plany na inwestycje wymyśla

Nie polecam p. K. na Poznańskiej. Byłe, korzystałem, dziękuję. Majster nie robi sam nic, ma pomagierów, że pożal się boże. A cenią się, jak cholera, szczególnie taki tam z pokiereszowanym prawym uchem.
Są drodzy i niedokładni!

A gdzie dokładniej na mazowieckiej ?

Treść jest ukryta

Doradzam Ci najlepiej jak potrafie :):)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

marudo, czy nie odnosisz wrażenia, że jesteśmy tu niemile widziani?

i miej tu dobre serce!
ja też staram się jak mogę i o ile moje rady pieskom nie pomogą, to może ich właściciele coś na tym skorzystają!

ciekawe kiedy bedzie mozna jezdzic nad rzeka po tych bulwarach

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org