Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hipermarketowe plany- "Blokersi" do boju |
ej, dzisiaj byłem, widziałem, i nawet zagadałem do niej, trochę porozmawialiśmy, może może może ......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hipermarketowe plany- "Blokersi" do boju |
Edward Stachura List do Pozostałych Umieram za winy moje i niewinność moją za brak, który czuję każdą cząstkę ciała i każdą cząstkę duszy, [...] za nieszczęście ludzi i moje własne, które dźwigam na sobie i w sobie [...] bo duszę się w tej klatce bo samotna jest dusza moja aż do śmierci bo kończy się w porę ostatni papier i już tylko krok i niech Żyje Życie bo stanąłem na początku, bo pociągnął mnie Ojciec i stanę na końcu i nie skosztuję śmierci. Ma zowsze Łomża
|
|
Piana_powietrzem czemu ostatnio takie smutne tematy zakładasz ?
|
|
Nie wybieram się na studia ale mogę się tam z wami wybrać na Bara Bara. OK
|
|
Przepraszam, nie znałem dokładnie lokalizacji. Nie śledze wszystkich spraw na biężąco, a w Łomży bywam sporadycznie. Dzięki hooltay za ostrogę, informację znalazłem http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=6597 i jeszcze raz przepraszam za pochopne sądy, ale alergicznie reaguję na wszelkie pomysły władz oddziału GDDKiA w B-stoku. No i troche wpadłem w panikę, jak wyobraziłem sobie korek z wyszkowskiego mostu w Łomży.
|
|
uuuu widze ze kolega nie dosc ze szwab to jeszcze detektyw przykro mi jest ciebie rozczarowac ale nie ukrywam sie za rajstopami ani czym tam jeszcze tylko wyrazam swoja opinie na forum. A jesli ty nie zauwazasz roznicy w jedzeniu to jest mi ciebie zal bo wiele osob zrezygnowalo z legonow na rzecz pilsudskiego tylko i wylacznie przez tych pseudo kucharzy .Ciekaw jestem czy ktorys z nich skoczyl cokolwiek zwiazanego z zywnoscia, nie mowiac juz o kucharstwie? A po twojej zacietej obronie hans cos mi sie zdaje ze jestes w duzej zazylosci z tymi "kucharzami", moze ta dziewczyna ktora ci sie podoba to wlasnie jeden z nich....
|
|
mi pasuje, a jedzenie jest tem równie dobre, jak na Piłsudskiego, więc nie ma co wybredzać.
|
|
Ok, w takim razie niech będzie 4PR na Legionów. Jest tam przedział dla palących?
|
|
Zakładam trzecia część (powód chyba wszystkim znany - długie ładowanie się poprzedniego topicu) jednego z waszych ulubionych tematów. Mała uwagą techniczna - jeśli fotografia jest bardzo duża, wklejajcie sam link, aby uniknąć "rozjeżdżania" się forum. Gdzie to jest, łomżyniacy ? ;) Na początek coś łatwego, chociaż... ![]() Mała podpowiedź: ![]()
|
|
http://img208.imageshack.us/img208/449/miejsce4oa.jpg Ma zowsze Łomża
|
|
uznajmy, że zgadłeś... ulica, na której stoi Fait Uno to Partyzantów... a tamta co idzie prostopadle do boiska to Malinowa...
|
|
ptysiu91: nie z balkonu... z helikoptera...
|
|
stanos dobrze, że Ty zostałeś... bez Ciebie ten ciemnogród by był zupełnie pusty... a teraz popatrz na swój adres i na mój... he? Ma zowsze Łomża
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No, staram się nie podążać za Tobą :P No, spróbuję tez cos wlepić :)
|
|
Re: Łomżyńskie wyścigi samochodowe... TOM II
|
|
Ptysiu 80. To świadczy o tępocie tego kierowcy z Białegostoku.Przecisż jak sam piszesz był on "ostatni w tej kawalkadzie".gdyby on przejechał i tak byś mógł przejść przez to przejście - PRZECIEŻ ZA NIM JUŻ NIE BYŁO ŻADNEGO SAMOCHODU!!!!!
|
|
kurcze no nie wiem !!!! ale fajnie wyglada Lomza przynajmniej z lotu ptaka Ma zowsze Łomża
|
|
Spiero - nadejdzie dzień w którym odszczekasz te słowa... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |