niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy Konstytucja jest jeszcze wazna???

Internet troll
From Wikipedia, the free encyclopedia

In Internet terminology, a troll is a person who posts rude or offensive messages on the Internet, such as in online discussion forums, to disrupt discussion or to upset its participants (see Anonymous Internet posting). "Troll" can also mean the message itself or be a verb meaning to post such messages. "Trolling" is also commonly used to describe the activity. For more discussion on definitions, see below.

Więcej informacji na:

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy Konstytucja jest jeszcze wazna???

hmm fabryczne nie dają rady, ukręcają się ?? Myślałem, że raczej tak jak u mnie skrzynia ze sprzęgłem się wysra, a nie półośki.

MrS - napisalem wielokrotnie. A ze zauwazylem apel zebym sie nie powtarzal, takoz tego nie bede robil.

Zlotowolosy -
///zovo: Już, wystarczy. Nie wiem czy zauważyłeś, ale zaczynasz się powtarzać. Odpowiem często stosowanym w Usenecie PW, o czym pewnie miałeś okazję się przekonać, hasłem : BYŁO. I o tym homoseksualizmie, o wulgaryzmach i o hipokryzji już słyszeliśmy///

ok, masz racje. Chodzi jedynie o to ze, gdy ja wciaz chce abstrahowac od pewnych tematow to do niektorych nie trafia.

///No niestety, być może nie zauważyłeś, ale Twój ton mocno zbliża się do agresywnego.///

Raczej cynicznego i w tym momencie juz zgorzknialego.

///Nie pasjonuj się tak Schopenhauerem.///

Wciaz jeszcze nie przeczytalem "Die eristische Dialektik", bo mniemam ze o tym mowisz, dlatego ze dopiero niedawno sie o tej rozprawie dowiedzialem. Ale strzal w miare dobry. ;P

////Dla uspokojenia polecam Konfucjusza.///

Ja tam jestem spokojny, jakby sie moglo na pierwszy rzut oka nie wydawac. A byc moze i siegne. :)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Nom ptysiu wiezy w jedno SPAM!!! :)

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

A myślisz, że nie? Toć to stolica tzw. woj. podlaskiego, więc dlaczego miałaby sie dzielić z innymi regionami (łomżyńskie i suwalskie) wchodzących do tzw. woj. podlaskiego.

Wątpie żeby w tej Łomży cokolwiek jeszcze powstało...

Nie rozumiem komentarzy łewapa i urzedu
Magda odkryła poezję Stachury, dzieli się swoimi wrażeniami na forum a tu co?

reakcja godna tego wątku:
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=55267&t=55267

Zuza

"Nie dla bydła poezja"

Naprawdę się tym interesujesz czy troszkę ściemniasz, bo w internecie przecież znajdziesz wszystko na ten temat.

Witam!
Może spotkamy się wszyscy razem jutro o 20:00 w Czterech Porach Roku na Alei Piłsudskiego i na spokojnie ocenimy urodę całej żeńskiej części obsługi? Jeśli jesteście tam częstymi gościami to napewno kojarzycie "Migotkę" ;-)))

Nie ma się co kłócić. Jutro punkt 20:00. Pasuje wszystkim? Ja stawiam po piwku...

Zbych

no dobra hehe te pogromca przyjdziesz :) czy wymiękłaś dziwko hehe

Zuza

buhahahha, jeden podobny do ciebie zmarł z powodu samotności

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org