piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jako jedenastolatek zaczął w podziemiu walkę o niepodległość i obalił \"imperium zła\", a teraz jest światowym przywódcą.

pieknula tylko, że artykuł był dodany po 9, a potem jeszcze kilka razy zmieniany, co widać na samym dole i pewnie w pierwszej wersji był błąd.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jako jedenastolatek zaczął w podziemiu walkę o niepodległość i obalił \\\"imperium zła\\\", a teraz jest światowym przywódcą.

nie chca niech nie jedzą w czym jest problem ?
na siłe komuś kotleta w d...e wcisnął ktoś ?
mi osobiście kiedyś jedzonko tam smakowało ,teraz jest porażka i jeśli ktoś napisał że ludzie z UK przyjeżdźają to sie zagalopował ciutek.
Są lepsze knajpy w łomży i okolicach ale nie o reklame tu chodzi

Re: Jako jedenastolatek zaczął w podziemiu walkę o niepodległość i obalił \\\\\\\"imperium zła\\\\\\\", a teraz jest światowym przywódcą.

sorry że muszę to napisać, ale na wsiach, mentalności niektórych ludzi nie da się zmienić. Na szczęście dla coraz większej ilości ludzi pies to przyjaciel. Tylko martwią mnie te ucieczki powodowane najczęściej brakiem odpowiedniego nadzoru nad zwierzęciem oraz traktowanie szczeniakow jak prezent dla dziecka, który jak rośnie nie jest już tak słodki i zaczyna być kłopotem...

Re: Jako jedenastolatek zaczął w podziemiu walkę o niepodległość i obalił \\\"imperium zła\\\", a teraz jest światowym przywódcą.

wypadek w Piatnicy ale przez Lomze przejechac nie mozna! szczegolow nie znam ale to chyba motocyklista! wiec niech dalej szaleja i wszystkiego dobrego!

jak się na "nadgodziny" wpisuje czekanie po pracy na swojego gacha w szatni, aż łaskawie po 2 godzinach łaskawie się zjawi, to można napykać sobie nadgodzin i 600 :D
Zam te tematy, bo przy mnie moje "koleżanki" tak sobie w grafik wpisywały czas pracy - nieładniemarcin20 napisał(a):

Witam
Czy nasi włodarze nie mogą skończyć jednej inwestycji i rozpocząć następnej?
Nieskończone rondo "zambrowskie", nieskończona naprawa Szosy Zambrowskiej, a tu rozpoczęto prace na Wojska Polskiego.

wróżka z Grąd czasem jeszcze wróży :) a z tego co mi wiadomo to sprawdza się to co powie:) nie wszystko ale wiekszosc.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org