wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Za rządów PiS staliśmy na krawędzi przepaści

sura: nie sadzisz, ze ludzie maja tez inne zajecia niz siedzenie 24h przy komputerze? :|
jezeli jakas impreza bedzie organizowana, mamy swoj kontakt jesli chodzi o organizacje i bedziemy dzialac, a internet, a zwlaszcza forum nie jest miejscem do ugadywania sie w takich sprawach, tylko sluzy niepotrzebnemu napinaniu sie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Za rządów PiS staliśmy na krawędzi przepaści

To teraz takie jednym słowem menelstwo teraz i młodzież pije :)

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

slash tu jest chyba najlepsza strona dla posiadaczy PDA :
http://www.pdaclub.pl/
wrzuc problem na forum i po klopocie

Wypuścili już wersję retro ?

Łomżanin

Tak należy uczestniczyć!!! Trzeba pamiętać o JPII

DiDi

no no widze że tłoczno troche w tym tramwaju , będe musiał załapać sie na przejeżdzke , tylko jak narazie nie mogłem na niego trafić :-(

tak tylko dlaczego w ten jeden dzień a nie tak w każdej powszedniej chwili naszego życia. W sklepie ,na przystanku ,w stosunku do innych ludzi . Do ludzi myslacych inaczej , inaczej wygladajacych. W pompowanych gestach to my jestesmy doskonali a na codzien powietrze z nas ucieka jak z dziurawego balona.

bigi2004

Treść jest ukryta

drogi Malachicie

alez prosze bardzo- nie gniewam sie
twoje zachowanie jest godne gentlemana, jest to godne podkreslenia, szczegolnie w tym watku i szczegolnie na tym forum/ bo rzadkosc/

zgadzam sie z jednym z postow Tigera/ o dostepnosci do internetu/- rodzice kupuja swoim pociechom kompy /i mlodszym i starszym/, bo przeciez wszyscy maja; internet, no bo wszyscy maja-niewazne, czy dzidzius zrobi jakis pozytek z prezentu, wazne, ze ma- no i bedzie 5 z informatyki, co moze w znacznym stopmiu podciagnac slabiutka srednia w szkole

NIE DOTYCZY TO WSZYSTKICH, rzecz jasna

jak przyjechalam do stanow, ludzie wydali mi sie jacys glupi- kiedy nauczyciel w szkole pytal, gdzie lezy polska, mowilam, ze obok niemiec / bo gdybym mowila, ze przy np. rosji, to gotowy bylby pomyslec, ze to w azji/, a on pytal sie, czy to na poludniu europy gdzies- bylam w szoku
dziwilam sie temu i sobie myslalam, jak to mozliwe, ze w tej wielkiej ameryce ludzie tacy niedoksztalceni, a w takiej malej polsce- tak wyksztalceni
az pewnego dnia spotkalam kilku krajowych / to tutejsze okreslenie naszych/ i musialam zrewidowac swoje poglady
w polsce otaczali mnie ludzie na poziomie i za takich uwazalam wszystkich polakow/ naprawde i wiem, ze to naiwne/, a tutaj sie jest zdanym na przypadek
czytam to forum i sie ciesze, ze istnieje, ze ludzie sa fajni
niektorych watkow nie czytam, bo jak raz zajrze, to mi na 5 lat starczy tych wulgaryzmow, tej agresji
ci mlodzi ludzie mysla, ze sa fajni, itd., a mi ich szkoda, bo nie wiedza, ze nie sa
jakis czas temu czytalam o przeprowadzonych badaniach wsrod polakow dotyczacych czytania- nie pamietam, jaki procent, ale porazajacy, ludzi objetych tym badaniem to analfabeci wtorni-czytajac nawet najprostsze instrukcje, nie wiedzieli, o co chodzi
wroce do tematu-to forum jest otwarte DLA WSZYSTKICH- i dla prawnika, i dla polgowka po gimnazjum/ sorry za dosadnosc, ale chcialam podkreslic kontrast/, chcac, nie chcac musimy godzic sie na istnienie kazdego rodzaju i poziomu watkow- my tak, ale nie admin

pozdrowienia

Proszę podać dokładną lokalizację (ulica i numer bloku) z której zostało wykonane to zdjęcie.

Koniec Zimy ;-))

jak myślicie to już "Koniec Zimy" :-)) ??

Support Your Local Football Team.

ma prawo przechodzić przez przejście, ale nie ma prawa wychodzić na jezdnię prosto przed rozpędzony samochód... zwłaszcza w zimie, kiedy warunki na drodze nie pozwalają się bezpiecznie zatrzymać nawet z 40 km./h... a takie zachowanie często właśnie obserwuję - najczęściej wśród kobiet w średnim wieku i gówniarzy-kozaków... ludzie, którzy sami jeżdżą samochodami tak nie postępuję, bo wiedzą, że jest to stresujące dla kierowcy...

i jeszcze jedno:
w świetle obowiązującego prawa, gdybym potrącił taką osobę, to wina leżey po jej stronie, a nie po mojej...

Fajnie? Betonowe bunkry!

nie obiecuje
ale przyjde:P

Bawanek za rok powróci :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org