sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znów jakaś KVRVA tj. belzebub będzie płakać, że go tak nazywam ?

Czytam wszystkie wpisy i jestem w szoku!!Sposób w jaki traktuje się ludzi, to jedna rzecz. Każdy człowiek ma prawo do godności i to jest niezaprzeczalne, nikt nie powinien mu tego prawa odbierać, szykanować go , besztać i mieszać z błotem a tym się zgadzam w stu procentach!! Ale opowiadac takie bzdury na temat jedzenia to jest lekka przesada, kto był tam nie raz potwierdzi ze zawsze można zjeść smacznie, zdrowo i do syta!!! jedyne co się zmieniło to ceny, ale nie oszukujmy wszystko idzie w górę! Nie sądze aby ktoś znalazł peta w sałatce, nie bądźmy dziećmi. ja rozumiem , że ludzie którzy tam pracowali i byli traktowani nie tak jak należy i mają dosyć niemiłe (z lekka powiedziane, tak domniemam) wspomnienia, są rozgoryczeni i łapią się wszystkiego, ale jeżeli chodzi o jedzenie to sorryyy zawsze wypas. Jezeli chodzi o kuchnie i jej stan to mogę się tylko domyślać, żę wygląda tak jak moja kiedy przez cały dzień stoję przy garach i mam tylko czas zeby wstawić je do zlewu.... Nie bądzcie az tak zawistni!!!powtarzam jeszcze raz traktowanie pracowników to jedna sprawa i z tym się zgodzę, bo tak ludzi się nie powinno traktować ale jedzenie i obsługa jest nie do zarzucenia!!! możecie mówić co chcecie, nadal bedę tam zaglądać, zawsze byłam obsłużona jak należy, dziewczyny są miłe i od szefa też nigdy nie usłyszałam opierdzielu, że zamówiłam sobie to czy cos innego....:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znów jakaś KVRVA tj. belzebub będzie płakać, że go tak nazywam ?

tak zrobiłem. Zastanawiam się tylko jak to możliwe ,że firma została ukarana i dalej robi to samo.

Hodowle: http://www.retriever.com.pl/hodowle,1.html
Adopcja: http://www.goldenretriver.fora.pl/psy-do-adopcji,35/

Czy jest w Łomży jakaś hurtownia kosmetyczna??? Jak jet to gdzie? Chodzi mi o zakup tylko na sztuki.
Dzięki za odpowiedzi:)

idź do rosmana ;]

NIE PŁAĆ!!

ja też dostalam i usunelam e-mail :D:D

radek3h3 żeby nie "tamte" to 30% Łomżyniaków i nie tylko nie miało by na rachunki. Też jestem za granicą i nie spotkałem się z tym, żeby jakiś polak dostał coś za darmo. Wiadomo, są zasiłki , ale trzeba na nie zapracować, a pokaż mi pracującego Czeczena.

przez oszustow, i innych tego typu naciagaczy podchodzimy do faktycznych osob, ktore potrzebuja potrzeby z dystansem. wytwarza sie znieczulica i tlumaczenie, ze dane pieniadze przepije itd. najgorsze jest wzbudzanie litosci.

brzmi jak wrozka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org