Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwolenniczki zabijania nienarodzonych dzieci z absurdalnym hasłem - \"aborcja to prawo do życia\" |
mam wielka prosbe. nie znalazl nikt badz nie widzial w okolicach Eskulapu zgubionych dokumentow? dowod osobisty, legitymacja woj. z brazowa okladka.! z góry dziekuje za pomoc!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwolenniczki zabijania nienarodzonych dzieci z absurdalnym hasłem - \\\"aborcja to prawo do życia\\\" |
Dobrze zrobiłaś, chociaż to trudna decyzja. Jeśli suczka szuka domu to podtrzymuję propozycję pomocy z ogłoszeniami.
|
|
Re: Zwolenniczki zabijania nienarodzonych dzieci z absurdalnym hasłem - \\\"aborcja to prawo do życia\\\" |
Może faktycznie podaj imię pieska, jeśli ktoś zobaczy podobnego będzie można sprawdzić czy reguję na swoje imię i mieć pewność że to ten właściwy.
|
|
Ja mam radio cb uzywane w samochodzie osobowym.
|
|
babka u mnie w bloku jest koleś co zna słowo na k...... i powiem szczerze słucha go co parę sekund cala klatka i wiele dzieci , a reszta bez komentarza myśle
|
|
Może ktoś wie jezeli pada deszcz wtedy kiedy ma byc egzamin to egzamin sie odbywa czy nie? I trzeba umawiac sie na kolejny ?
|
|
Dla was to normalne, że ludzie sprzedają "rasowe" psy za część sumy za jaką można kupić psa z rodowodem? To powinno być zabronione i surowo karane, tym bardziej trzeba uważać na "hodowle"! Sama byłam ofiarą oszustki z okolic Małego Płocka która prowadzi pseudo hodowlę a sprzedała mi psa, który był chory chyba na wszystkie możliwe choroby.
|
|
Transponder...jesli w kazdym temacie masz pisac MASAKRA to dobrze by było jakbys wcale się nie udzielał, wszyscy na forum czekaja na konkretna odpowiedz. Znasz tylko to jedno slowo?? jesli tak to znamy juz je i nie potrzebujemy jego wiecej.
|
|
jezeli umowiles sie na egzamin i pada deszcz -egzamin sie odbedzie. w innym przypadku - jezeli spadnie snieg to dzwonia do Ciebie i odwoluja egzamin (oczywiscie jezeli podales nr tel) a jesli nie to i tak zapewne przyjedziesz ale egzaminu miec nie bedziesz. pozdrawiam
|
|
Re: uluska163 Dzięki za reakcję; chyba to jednak ten. Z podanego przez Ciebie adresu skorzystam, jakby co. Dwoje mych znajomych, wykiwanych w podobny sposób twierdzi, że to jakiś Urbanowski, Urbański czy coś takiego. Wiemy, że aktualnie zaczepił się przy Poznańskiej. Jednak wskutek łatwowierności nie mamy żadnych pokwitowań od tego Cwierćmechanika. Zobaczymy, ale jak coś, to jest jego aktualny pracodawca. Jeszcze raz dzięki. Pozdr.
|
|
witam, witam. mam pytanie, czy w tym mieście są iluzjoniści? Chodzi mi o osoby, które tym się interesują i zajmują nawet tak dla samego siebie. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wybiera się ktoś może do Białego w niedziele w późniejszych godzinach i ma wolne miejsca?
|
|
Witam! Czy znacie jakieś miejsce w Łomży- oprócz internetu gdzie mogłabym sprzedać moją suknię ślubna? Czy jest w Łomzy jakis komis sukien?
|
|
oby utrzymała się pogoda taka jak teraz :) najważniejsze że deszcz nie pada ... Miłego dnia ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja jadę ok 11-12 i wracam ok 16-17 „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |