Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roman Kluska o Wielkim Resecie: Nadchodzi system straszniejszy od dawnego socjalizmu |
Witam. Po raz drugi zakładam temat tej samej treści, lecz zmieniam tytuł, ponieważ może więcej osób z tych okolic zainteresuje się i przeczyta. W sobotę zaginął pies ze zdjęcia. Odebrałam dziś telefon od osoby, która dziś po południu widziała identycznego, wszystkie informacje zgodnie z podanymi przeze mnie, około godziny 16 niedaleko sklepu "Natalka" przy Szosie Zambrowskiej, piesek był wyprowadzany przez kobietę. Przypominam że dla znalazcy nagroda. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roman Kluska o Wielkim Resecie: Nadchodzi system straszniejszy od dawnego socjalizmu |
Podaj jeszcze raz nr telefonu.
|
|
Re: Roman Kluska o Wielkim Resecie: Nadchodzi system straszniejszy od dawnego socjalizmu |
Jeżeli ktoś go skradł, przywłaszczył nie szukając właściciela, będzie to zwykłe skurw...two. A skąd takie informacje o tej kobiecie? Wiesz w jakich rejonach? Z chęcią popatrzę :)
|
|
jestem ale o tej porze niewiele pomogę...
|
|
A gdzie w Łomzy sprzedać pierścionek z 5 diamentami?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |