Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10 Prawd Wiary De.wotki |
milka i tu jesteś w błędzie :) Podstawą trójkąta zawsze jest kobieta:):) A potańczyć?? to włącz sobie nutke z kompa i pokręć kółeczka dziewczynko :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10 Prawd Wiary De.wotki |
Czyli twierdzisz że zmartwychwstanie może nastapić przed narodzeniem a zbawcą może być osoba nieistniejąca??? Dziwny tok myslenia no ale jakiś argument to też jest:)
|
|
Skoro nie taka młoda to z chłopakiem w bierki pograjcie wieczorem :) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
No właśnie zauroczony :) Gdyby się Jezus nie narodził to w jaki sposób miałby zmartwychwstać ?? Wierzycie w rację tych którym wydaje się że wiedza wszystko najlepiej :) A prostym logicznym rozumowaniem nie potraficie sie posługiwać :) Nie obraziłem izohaliny :) Bo moja wypowiedź dotyczyła ciebie :) Masz jednak ogromne braki w wykształceniu kolego :)
|
|
Tak Marudo obraziles mnie. Z twojego zdania wynika, ze jest skierowane do mnie. Więc nie powiem kto tu ma podstawowe wykształcenie i nie potrafi posługiwac sie polską gramatyką.
|
|
O moj wolny czas to się nie martw a tym bardziej o moje wykształcenie :) Radzę sobie nawet wtedy kiedy siedze przed kompem i to wcale nie źle :) Jednak widze że upierasz sie przy tym iż zmartwychwstanie może nastąpic u osoby nienarodzonej :):) I to sa efekty twardogłowej wiary w jedyną i słuszna prawde :) Ehhhh i teraz juz wiadomo dlaczego w naszym pieknym kraju jest tyle kołtuństwa i wieśniactwa:) Jedyny argument jaki dotychcza przeczytałem to jest bo kościól tak twierdzi :) Dla mnie to nie jest żaden argument:) Jeżeli mam w cos wierzyć to musi się to ułożyc w logiczna całośc a nie że zmartwychwstał ale nie musiał się narodzić :):):):) Czy ty istniał byś na tym świecie gdybyś nie nie narodził ?? Prosta logika mówi że nie , więc dlaczego w przypadku Jezusa miało by być inaczej ? Przeciez zył jako zwyczajny człowiek prze 33 lata:) A zreszta szkoda wwam tłumaczyc bo i tak macie klapki na oczach :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |