środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nawet orban otwarcie kpi z kaczora

Jakie badania ? Tutaj chodzi tylko o przekazanie pewnej kwoty pienieznej za otrzymanie papierka ze ktos jest zdrowy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nawet orban otwarcie kpi z kaczora

Treść jest ukryta

Dane do p.Kielman -- ul. św. Rocha 13/15 lok. 210
15-879 Białystok
Tel.: (85) 744-18-16
Tel. kom.: 607-275-352
E-mail: jozefkielman@op.pl

Chyba też z niego skorzystam,kiedyś byłam w Eskulapie-nie paliłam 4 lata i zaczęłam ponownie....z nudów?tak na pewno;/

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

http://www.pbarbach.webd.pl/

Wiem,że jest na Por.Łagody 3--ostatnia klatka,uczy w I LO i jest świetna.Wystarczy,że zapytasz i ludzie resztę Ci dopowiedzą--tzn.nr.mieszkania,tel.

Wiadomo że rankingi zdawalności to tylko tabelki i nic nie wnoszące dane,bo im wiekszy ośrodek tym zdawalność...mniejsza.

Jak ktoś przeszkoli w roku np 10 osób i zda z nich 7 to ma zdawalność 70%,jak ktoś przeszkoli w roku osób 200-400 to wiadomo że będzie mniejsza zdawalność bo liczba osób większa....

Dyrekcja PUP nie ma czasu na skargi,przyjmowanie petentów,gości lubi przyjmować--a Ty jeden z drugim stój jak ten ciul 2 h,bo pan dyrektor zajęty;/co innego pani kierownik na II piętrze--jest super :)

daj mi adres tego s....,to odechce się jemu praw do dziecka ,jak i jego mamunci,a gdzie palant był jak chodziłaś w ciąży?taki bydlak powinien zostać skazany za współżycie z nieletnią,zamknąć japę i siedzieć cicho--popapraniec;/

A mnie to się kojarzy z waleniem w pusty bęben.

Ustawa która obowiązuje od stycznia 2012 roku zakazuje rozmnażania i handlu psami poza hodowlami zrzeszonymi w organizacjach kynologicznych, których teraz trochę sie na robiło. powstały tylko po to aby zalegalizować pseudohodowle w których o czystości rasy możemy tylko pomarzyć. Na dzień dzisiejszy najwiekszą pewność zakupu rasowego pieska daje zakup psa z hodowli zrzeszonej w Związku Kynologicznym w Polsce (ZKwP), który jako jedyny początek swojej historii ma jeszcze z przed II Wojny Światowej, a reaktywowany został w 1948 roku. Polecam poczytać to:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zwi%C4%85zek_Kynologiczny_w_Polsce

Zakaz obejmuje handel na RYNKACH i BAZARACH itp. , wszyscy którzy tam sprzedają psy łamią po prostu obowiązujące prawo.

adres ZKwP Białystok gdzie znajdziesz hodowle z interesującymi ciebie rasami psów:

http://www.zkwp.bialystok.pl/

Pozdrawiam :-)

Diana2012...Życzę Ci Powodzenia z całego serca,a Córcia jest najważniejsza!!!! Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko:):)

Poczytałem tą ustawę. Nie wynika z niej, że jest zakaz sprzedaży pieska z własnego miotu.

Nie można rozmnażać psów i kotów nierasowych (bez papierów) w celu sprzedaży.
Nie można sprzedawać żadnych zwierząt domowych na rynkach itp.
Moim zdaniem można sprzedawać własnego psa i jego szczeniaki, jeśli nie prowadzimy dzikiej hodowli zarobkowej.

Znalazłem też ciekawy przepis, dotyczący budy i łańcucha:
"Zabrania się trzymania zwierząt domowych na uwięzi w sposób stały dłużej niż 12 godzin w ciągu doby lub powodujący u nich uszkodzenie ciała lub cierpienie oraz niezapewniający możliwości niezbędnego ruchu. Długość uwięzi nie może być krótsza niż 3 m. "

A ja nadal szukam westa. Nie będzie miał łańcucha, ani też kubraczka, ani kaloszków na małe białe łapki :-)

a czy mozna hipnoza wyleczyc z alkoholizmu?
jak tak to meza zapisze :) i ile taka hipnoza kosztuje?:D

Poszukuję i pozdrawiam właściciela auta o nr rejestracyjnym BL 08858 niebieski Seat Toledo.

Zakaz rozmnażania psów i kotów w celach handlowych
na podstawie ust. 6 nie dotyczy zarejestrowanych hodowli.

„Zakaz, o którym mowa w ust. 2, nie dotyczy hodowli zwierząt
zarejestrowanych w ogólnokrajowych organizacjach społecznych, których
statutowym celem jest działalność związana z hodowlą rasowych psów
i kotów.

Art. 10a.
1. Zabrania się:
1) wprowadzania do obrotu zwierząt domowych na targowiskach, targach i giełdach;
2) prowadzenia targowisk, targów i giełd ze sprzedażą zwierząt domowych;
3) wprowadzania do obrotu psów i kotów poza miejscami ich chowu lub hodowli.

2. Zabrania się rozmnażania psów i kotów w celach handlowych.
Art. 10b.
1. Zabrania się nabywania:
1) zwierząt domowych na targowiskach, targach i giełdach;
2) psów i kotów poza miejscami ich chowu lub hodowli.

>>>Samochód służbowy nie jest własnością prezydenta więc przestańcie >>>pieprzyc farmazony. Zresztą nie jest to specjalny luksus. Mentalne kmioty >>>nie krytykowaliby tego, gdyby to był prezydent z "ich nadania". Prezydent >>>miasta ma prawo do służbowego samochodu (zwykli dyrektorzy też takie >>>mają).
>>>Nie ma tu żadnego przestępstwa ani nadużycia i tyle.

>>>Takos

Nikt tu nie pisze o zasadnosci (czy jej braku) posiadania sluzbowego samochodu przez przeydenta miasta. Tu sie pisze o tym, ze jest to TAKI samochod.... tym bardziej, ze poprzedni byl podobnej klasy.

Mentalny niekmiot powinien zrozumiec wskazaną powyżej różnicę w przekazie.

zaciapa5@gmail.com

a co podrapał twoje autko?

Ja nic nie wiem - chociaż widziałam dzis na mieście jak szły, cyganki - o nie chodzi? Młode, w długich falujących na wietrze spódnicach....:)

wiktor90
pewnie sam Otwierasz takową placówkę i Martwisz się czy się uda...czas pokaże :-)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

no toć ba! a gdzie randki,sex...?czego Wam brakuje?forum ogólne jest dla ogółu i wszelakie tematy ;-)czyja to wina,że są takie,a nie inne?
kolorystycznie to bym je zmienił na czerwono-biało-czerwono ;-)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org