Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szefowa MSZ Norwegii Ine Eriksen zapowiedziała, że gminy, które przyjęły uchwały o strefach wolnych od LGBT, nie dostaną pieniędzy z funduszy norweskich. |
Łomżyniaki takie biedne,za tysiac złotych pracują,starymi autami jeżdżą, biadolą biadolą a kolacje w retro za 5 dych, polędwiczki wcinają. A tak poważnie to znam fajną budę z jedzonkiem w Strykowie przed Łodzią na takim dość dużym parkingu przy stawie.Za 9 zł dwa pęta kiełbachy które ledwo się zje a za 15zł dla dwóch duża kura z rożna.polecam W Stęszewie za Poznaniem obok stacji orlen jest bar u picia,tam za kilkanaście złotych dostaję się danie na ogromnym talerzu,mało komu uda się ogarnąć taką porcję,potrzeba dobrego karmika. W Otrębusach za Pruszkowem w kierunku Podkowy leśnej,Milanówka przy głównej szosie jest fajna pierogarnia u Hani,smaczne domowe pierożki z jagodami,mięsem,kapustą i grzybami,ruskie,są też naleśniki,kopytka,różnego rodzaju kotleciki,zupy: żurek,pieczarkowa,ogórkowa...,coraz mniej takich miejsc gdzie można zjeść coś przyzwoitego. Na trasie Warszawa-Radom bliżej już Radomia jest bar u Grubego,też polecam,domowe jedzenie,kury z rożna. Radzę omijać wszelkiego rodzaju kebaby zwłaszcza w Wólce kosowskiej,Mroków i okolice gdzie jest kraina chińczyków,ogółem to świństwo,dobry kebab na pewno w Turcji ale nie u nas. Ja już wiem gdzie można dobrze zjeść a wam łomżyniakom polecam bar fadom czy bistro na bp,coś normalniejszego zjecie i portfela nie zrujnujecie. A jak nie to w domu kobiecie kartofle obierać i pichcić po swojemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szefowa MSZ Norwegii Ine Eriksen zapowiedziała, że gminy, które przyjęły uchwały o strefach wolnych od LGBT, nie dostaną pieniędzy z funduszy norweskich. |
to otwarty czy nie
|
|
Re: Szefowa MSZ Norwegii Ine Eriksen zapowiedziała, że gminy, które przyjęły uchwały o strefach wolnych od LGBT, nie dostaną pieniędzy z funduszy norweskich. |
InnyNiżWszyscy* kto by chcial hoja przyjąć do pracy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |