Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proboszcz pobił parafianina? Poszło o plakaty wyborcze |
w wieku 19-20 lat się dorobiły...to faktycznie szczerze zazdroszczę bo ja po 10 latach pracy na razie dorobiłam się starego golfa :D muszę zacząć na 2 etaty działać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proboszcz pobił parafianina? Poszło o plakaty wyborcze |
Jeśli chcecie wiedzieć to ja wam napisze. Skandaliczne było zachowanie jednego z gości. Ktoś uszkodził jeden z droższych żyrandoli i przez to zrobiło sie małe zamieszanie. A potem właściciel jednego z gości wyprowadził i to cały skandal. Reszta bawiła się wyśmienicie.
|
|
Jak kolwiek to zrobiły, widocznie tak jest. Ale nie generalizujmy że złodziej, albo prostytutka. Czasami się tak zdarza, że sie ktoś dobrze zakręci i jest. To, że się innym nie udaję jest przykre, ale nadal trzeba żyć.
|
|
Też polecam Senatorską z praktyki oraz ze słyszenia że dobrze robi Dyl w Piątnicy.
|
|
a jak z cenami chodzi mi o wydajnie i tanio,(nie musi być najtaniej) aby dobrze. też słyszałem albo senatorska albo piatnica zastanawiam sie jeszcze tylko gdzie
|
|
To jak byłem i co mi zrobisz ??? Mam BL i nie zawaham się go użyć :P
|
|
weź tylko pod uwagę, że niektórzy na kostkę muszą odkładać latami, a semmerlock kontra kostka produkcji mackiewicza to mieć a nie mieć w moim przypadku 9tys. Dla niektórych to pestka, dla innych kilka miesięcy pracy
|
|
polecam Mroczkowskiego z Piątnicy dobry i w dobrej cenie
|
|
Jeśli tylko jeździsz samochodem to przyjdzie i na Ciebie pora :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |