Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ależ biedronka pisdzi na Polsacie. |
Dział ogłoszenia w innej zakładce. Dział reklamy również. Sz.P. Admina prosze o skasowanie postu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ależ biedronka pisdzi na Polsacie. |
Jest komis, ale ten z Legionów jest przeniesiony na Mickiewicza, zaraz za szkołą nr 7.
|
|
Oczywiście, że świetny koncert. Nam nie potrzeba gwiazd, nam potrzeba takiej młodzieży. Brawo Bernard Karwowski. Co do ludzi , którzy byli ... mają satysfakcję (mam nadzieję) a ci , których tam nie było .. mają żal, że ich nie poinformowano, że daleko od domu, że tu jest pustynia i na pewno nic ciekawego się nie dzieje.
|
|
Chyba są dobre, mojemu mężowi się marzy takie a on co nie co o samochodach wie. Powstrzymuje go tylko brak pieniędzy. Audi są na pewno droższe niż ten sam rocznik innych marek
|
|
po co prowadzić jalowa dyskusję z wpm? Jego i tak nie przekonasz bo on ma swoją racje i jego musi być na wierzchu. Sądzę ,że zalicza się do tej większości która nie ma takich potrzeb a w sumie po prostu zwyczajnie tego nie rozumie i nie czuje. Koncert był świetny powiem więcej wyjątkowy poprzez ten niesamowity powiew świerzości. Tak jak powiedziała gośc koncertu Mateusz rynek muzyczny potrzebuje na gwałt powiewu świerzości i tu własnie to mieliśmy. Martwi mnie natomiast gościnieć łomżyński gdzie występ Maryli Rodowicz tego nam nie zagwarantuje. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
chcialabym wynajac garaz na ul ks,Anny a najlepiej na Mazowieckiej ile musze zaplacic+- za garaz.Ktos mi tam oferowal na Mazowieckiej za 350zl czy to dobra cena jesli tyle zaplace za garaz?
|
|
polmar pomiędzy telepizzą a ciuchami na skłodowskiej zapytaj w tym elektroniku
|
|
A na jakiej ulicy znajde tego Miliszkiewicza?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |