Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda TVP Info . |
na dworcu ;) tam na rogu:) Jest jakas reklama u mnie wyświetlona- nowy kebab doners ul. Bema 15 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda TVP Info . |
to ja już nie wiem do kogo iść
|
|
wybacz, nie na zamiarze mialem dogryzc czy tez obrazic ;* to faktycznie potrzebujesz takiego miejsca gdzie wezmiesz dziecko .. w sumie na twoim miejscu pomyslalbym o jakims znajomym lub opiekunce na 2 godziny dziennie, duzo cie nie wyniesie a ty zaoszczedzisz co do tego fitnesu i na rower na basen biegac itd.:) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
w aptece z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wysmaruj beczke smalcem cwaniaku
|
|
ile mają już życia za sobą ?
|
|
maruda - wku... mnie! Nie wierzysz? No wyobraź sobie ja też nigdy w życiu nie widziałam spleśniałej szynki, aż do teraz. Piszesz, że wędzone nie pleśnieją - jak widać pleśnieją. A co do silnego aromatu wędzonki to teraz się zastanawiam, czy te szynki naprawdę są wędzone, czy może tylko są naszpikowane aromatem dymu wędzarniczego, bo w życiu nie widziałam tak "śmierdzących" dymem szynek. Aż nienaturalnie. I też w tym sklepie mięso kupowałam, ale teraz to już nie wiem, czy jeszcze coś tam kupię. I nie, nie przeszkadza mi ten sklep, bo niby w czym? Jaki miałabym mieć interes w obsmarowywaniu go, co? Myślisz, ze swoją masarnię w blokowej piwnicy posiadam i interes mi nie idzie, konkurencję chcę zlikwidować? Nie bądź śmieszny. Po prostu wkurzyłam się całą sytuacją, głównie postawą sprzedawczyni, i dlatego napisałam tego posta. Nie po to kupuję cała zapakowaną szynkę, nie tanią dodam, żeby ją zaraz do kosza w całości wyrzucać, czyż nie? A co do odniesienia szynki to pani technolog powiedziałą, że ona zaraz po naszej rozmowie wykona telefon do sprzedawczyni i że mogę odnieść szynkę dziś, jutro czy tam jeszcze kiedy chcę i że sprzedawczyni na pewno mi kase odda. Więc nie muszę tam na skrzydłach zaraz znowu lecieć, tym bardziej, że już dziś tam byłam, a w życiu robię jeszcze inne rzeczy, a nie tylko szynek pilnuję. Co do Sanepidu - wciąż się zastanawiam, czy się tam z wspomnianą szynką udać. Z jednej strony chyba należałoby Sanepid o tym poinformować, z drugiej strony, chyba nie chcę być aż taką "świnią" i robić komuś problemy.
|
|
no jak się nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać wogóle..... Nie po to pytam żeby tłumaczyć o co chodzi aby uzyskać informacje .
|
|
krzewo !!! bylem i jestem bardzo zadowolony :):):)
|
|
Ale w piątek to cienka ta dostawa była a te damesy sie pchały jakby tam za darmo dawali
|
|
czy jest taki obecnie w Łomży?
|
|
Najsmaczniejsze truskawki sprzedaje pani, która stoi pod marketem polo. Kupowałam tam i polecam ;)
|
|
z takim tekstem nie musisz udzielac odpowiedzi :)))
|
|
Witam! Gdzie w Łomży są sklepy z dywanami? Dziękuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam!
|
|
,
|
|
: Zenit z taka informacja odrazu bylabym w Prokuraturze!!!!! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
rzepicha informacją?Wskaż mi takowoż w temacie
|
|
Jak pleśnieje to zjadliwe. Jak nie pleśnieje to chemia z fastfooda lub supermarketowa szynka bezmięsna... P.S. Jadam tamtejsze wędliny i faktycznie potrafią się zepsuć - czego nie potrafią wędliny np. z supermarketów... Dlatego polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |