Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
K. Bosak nie pozwoli wpuścić nas w maliny |
fszyste rozumy pozjadali a kazdy mowi co mu slina na ozor pszyniesie.. biznesmeny lomzynskie ;d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: K. Bosak nie pozwoli wpuścić nas w maliny |
http://www.zumi.pl/dywany,Łomża,namapie.html 32 sklepy :P
|
|
Witam, dn. 16.06.12r. w okolicach dworca PKS w Łomży zgubiono legitymację studencką wydana przez PWSIiP. NR legitymacji: 2849. Znalazcę proszę o kontakt pod nr tel. : 514975046
|
|
i na Hipokratesa przy przystanku :)
|
|
rzepicha - tak właśnie sądzę, że wędzone te szynki nie są . Może są podwędzane i "malowane", a na pewno są nastrzykiwane aromatem dymu wędzarniczego, bo zapach jaki "wydają" jest stanowczo zbyt intensywny, jak na naturalne wędzenie. Nieraz jadłam wędzone domowymi sposobami szynki i żadna aż tak wędzonką nie pachniała. Co do całej sprawy - szynka zwrócona, kasę odzyskałam, a nawet usłyszałam "przepraszam"! Ale niesmak pozostał. Także THE END :)
|
|
WPM a czy Ty doświadczyłeś jedzenia tego posiłku? Jeśli tak to mam nadzieję, że smakowało...
|
|
trzeba teraz pochodzić wieczorem w poblizu miejsca zamieszkania, bo o tej porze najłatwiej będzie ją odszukać. Trzeba dobrze popatrzeć w ogrudkach pod balkonami. Swoją też znalazłem pod balkonem dlatego , że zanim ona pójdzie dalej to jest trochę wystraszona nowym otoczeniem. Powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |