Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYBORY PREZYDENCKIE - głosowanie widmo :) |
Kobieta zawsze może zarobić i to dużo!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYBORY PREZYDENCKIE - głosowanie widmo :) |
zażyłbyś troche ruchu albo na siłke sie zapisał noł lajfie
|
|
siwasuko , a co tobie gorzej , ch..a do d..y szukasz ? Jak pies nie ma co robić , to siada na d..e i jajca liże . Chodzisz za mną wszędzie i ch..a do d..y szukasz ? Ryj cię swędzi czy d..a ?
|
|
Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze ! W imieniu GIMNAZJALISTÓW , twoich fanów czy tych kilku bezrobotnych POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU , którzy z frustracji i zazdrości , że ja PISZĘ PRAWDĘ prosto i bez ogródek , jaja sobie z was robię i stać mnie na to , bo nie muszę codziennie popier....ć do roboty albo stać w kolejce po zasiłek z PUP lub po zapomogę w MOPSie . a OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE ! marudnA , a może ty w Caritasie się stołujesz ?
|
|
ORLEN:))
|
|
Jesli chodzi o budowę od strony Ks. Anny to na pewno chodzi o BIEDRONKĘ, ma być tyle samo Biedronek w mieście co kościołów, póżniej zaczną się prześcigać, ktorych obiektów będzie więcej.
|
|
dzięki ziom za podpowiedz mam do wyłożenia płytkami garaż i pralnie to może jest sens się tam wybrać chociaż wolałbym dać zarobić miejscowym
|
|
Cer bud jest ok chłopaki mają dobre dojścia i dobre ceny. Idzie się dogadać,zawsze
|
|
House Of pain - Jump Around http://www.youtube.com/watch?v=DwQbPgouUYo
|
|
|
zezowaty to co napisałeś powyżej to wypisz wymaluj o tobie!
|
|
link poddaje malej innowacji ;) http://www.youtube.com/watch?v=zy-wcZTcfBY&feature=related Bardzo mi wtedy podobala sie glowna aktorka ;)
|
|
Dzień zezowatego świra:):)
|
|
Staraj sie Zez.... o doplaty bezposrednie na transplantacje ryja od knura z twojej obory ktory zgodzil sie(nie mial wyjscia) byc dawca.Zreszto i tak po tym zabiegu nikt z twoich kumpli sie nie kapnie bo jestes do niego blizniaczo podobny. A i ,ogon' masz tez taki wywiniety jak on.Kasia mi mowila. I tak to watek szkoly policealnej spelz do obory Zezowatego. ALE JAZDA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |