czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zastanawiające jest ile nienawiści, plucia, jadu i braku tolerancji jest ze strony tych niby europejczyków na tym forum

pijagin

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zastanawiające jest ile nienawiści, plucia, jadu i braku tolerancji jest ze strony tych niby europejczyków na tym forum

od 31 maja w Łomży (MUX-1)

Re: Zastanawiające jest ile nienawiści, plucia, jadu i braku tolerancji jest ze strony tych niby europejczyków na tym forum

Zadzwoń do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci 86 2182397

...

sybiraki

na muszli nie na sybirakow

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

eeeee.kazdy dobry-jak dobrze zdiagnozuje:(a jak nie to beeeee
ja u kilku byłąm i to za niemałą kasę -i żaden cudów nie zdziałał-niestety:(

Zrobia to rowniez w szpitalu.

to moze ty wystawiasz ogloszenia na tablica.pl???
tam jest pare ze schroniska. byla taka duza suczka podobna do labradora. i byla tez w schronisku ale juz jej tam nie ma. bylam pare razy i nie wiedzialam jej tam. a zawsze przy siatce stala jak ktos przyjechal.
sluchaj a jeszcze pytanie mam bo widze ze orientujesz sie. ja czasami jak mam co to na klamke zawieszam w reklamowce.
i tak zastanawiam sie czy tak mozna?? ostatnio nawet przy kierowniczce/dyrektorce przez siatke przerzucilam.

myslisz ze jak becde chciala wziasc psa to bede czekala dwa tyg??? czy czasami nie trzeba czekac??

Jeśli chcesz poznać opinię porozmawiaj z dyrektor z prywatnego przedszkola na Sybiraków. Ciężko jedną grupę zebrać mimo, że zapewnia duuużo więcej niż w zwykłym przedszkolu za niewiele większe pieniądze.
Niestety to jest Łomża i ludzie mają podejście w stylu "na mnie się nie będą wzbogacać" :/

Ostatnio pojawiło się w Łomży kilka sal zabaw, popytaj osoby tam pracujące jak jest z zajęciami zorganizowanymi. Nie ma zbyt wiele chętnych na zajęcia muzyczne, czy plastyczne. Rodzice podchodzą do tego w ten sposób, że kartka papieru dużo nie kosztuje, a kredki i farby i płyty po prostu tam są :/ więc dlaczego mają płacić za zajęcia. Nikt nie liczy się z tym, że trzeba opłacić salę, pracowników, itp.
Powodzenia życzę w każdym bądź razie, bo bardzo chętnie czasem bym skorzystał :)

sikorskiego, przy demarcie

Tak,na tablica.pl to moje ogłoszenia.
Pewnie chodzi Ci o suczkę kremowo-beżową.Choć ona z labka nic nie miała.Została adoptowana.
Jeśli coś na klamce powiesisz nic się chyba nie stanie.Najbardziej chyba jest potrzebna sucha karma i raczej lepszej jakości.
Każde schronisko obowiązuje okres kwarantanny.W tym czasie może pojawić się właściciel.I pies jest izolowany,aby wykluczyć ewentualne choroby.U tej suczki coś znaleziono.Ja nie mam pojęcia kiedy ona będzie adopcyjna.Musisz sama porozmawiać z kierownictwem.

Ale chyba widziałaś mniej więcej jakie zdjęcia wykonał? nie widziałaś braku usuniętych mankamentów które wskazałaś??

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

ale wziasc ja chce czy teraz czy pozniej na pewno. jest fajna mala i do bloku w sam raz.

O tą Ci chodzi :
http://tablica.pl/oferta/malutka-sunia-czeka-na-nowy-dom-IDTht3.html

tzn. to moj jeden wyjazd.
i tak to ta suczka. ona ma jakies imie??? bo ja ja nazwala KROPKA i reaguje jak ja wolam. szkoda mi jej jak przyjezdam i odjezdzam a ona stoi przy siatce i patrzy i nie wie co sie dzieje.
ale wydej mi sie ze jej tam az tak zle nie jest. duze podworko. ale widze ze boi sie psow innych chyba?? przynajmniej bala sie tej duzej kremowej suczki.

Nigdzie. Możesz szukać na allegro, aczkolwiek odradzam, jest tam bardzo dużo podróbek. Najlepiej szukać na amazon.co.uk lub ebay.co.uk :)

na allegro są moja dziewczyna zamawiała bardzo dużo i od pewnego sprzedawcy jest bardzo zadowolona

facmen

Dziś w autobusie kierowca sprzedał mi bilet wieloprzejazdowy z pięcioma kuponami. Nie dość, że co chwila podwyżki to jeszcze bilety krótsze. Niedługo dojdzie do tego, że kupisz i skasujesz bilet a kierowca powie "Wyjdź i biegnij za wozem". Kombinują jak Król Julian i jeszcze głodówki ogłaszają. DO ROBOTY SZOFERAKI, MOTYLA NOGA.

Dobre Tanie i Mocne, na sikowrskiego w ,,domku"

I w każdej piekarni to samo! Tomek ma rację!

za 80 zeta wezme

sie hesla nie spinaj bo pikawa ci stanie

Autobusy i tak w połowie jeżdżą puste, bo planiści z MPK nie potrafią tak zaplanować godzin kursu by było najwięcej pasażerów... wtedy kiedy jest potrzebny autobus to go oczywiście nie ma, jak np dojazd czy powrót z pracy szczególnie w weekendy...

...

panda więc napisz kim on jest jeśli się reklamuje w internecie to jego dane
możesz podać żeby się na niego nienaciąć bo nieznam na bawełnie fotografa
pozatym to na swoje strony internetowe to nikt niepokaże złych fotek
dlatego najlepiej porozmawiać ze znajomymi którzy mieli fotografa
ja tak wybierałem bo bardzo dużo było ładnych zdjęć na stronach
i ciężko się zdecydować było który lepszy i w dobrej cenie

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Sebastianem Trzewikowskim .

...

Szanowni Państwo nie tylko przedmówcy

Dyskutujecie o tym że ceny podaży są za wysokie w stosunku do pożądanych cen popytu.

Ludzie nie mają kasy i w Łomży tej kasy nie będzie dopóki nie powstaną tu firmy eksportu towarów i usług głównie produkujące te towary i usługi na rynki zewnętrzne.

Klienci (konsumenci) sięgają dna swoich portfeli a tym samym podupadają i upadają lokalni przedsiębiorcy żyjący z ich budżetu domowego to jest z portfela rodzinnego w społeczeństwie bez konkretnych dochodów bez konkretnej kasy na konkretne wydatki napędzające inwestycje przynoszące ekonomiczną wartość dodaną w regionie.

To nie jet problem niskich albo wysokich cen popytu i podaży to nawet nie jest jest problem strukturalnego bezrobocia - To są strukturalne skutki "polityki" nastawionej na inwestycje marnujące pieniądze - marnujące wartość dodaną która skonsumowana już nie wydźwignie regionu z zapaści gospodarczej.

Kasa na Ziemi Łomżyńskiej jest wydana na inwestycje w to co nie podniesie walorów ekonomicznych lokalnego rynku i nie poprawi sytuacji mieszkańców.

Kasa jest przeznaczana na kulturę i sztukę, na zabytki i zbytki, na turystykę i całą nieprzynoszącą wartości dodanej resztę.

Kasa która mogłaby wydźwignąć mieszkańców regionu ze strukturalnej biedy a nawet nędzy jest przejadana...

... konsumowana bezproduktywnie tracona bezpowrotnie tak jak w kościołach nie dając szansy tutejszym rodzinom na rozwój społeczno ekonomiczny i pozyskiwanie nowych możliwości godnego bujnego rozwoju dla następnych pokoleń przygotowanego prze obecnych rodziców dla dzieci i młodzieży którzy w obecnej tu sytuacji mogą już nie zapracować na emerytury...

... sprowadzeni do nędzy przez sakra mętne i sakra mentalne pokolenie ojców i matek egoistycznych i egocentrycznych jak ich Kapłani i stworzona przez nich Religia kupcząca życiem Bożym i konsumująca nadmiernie Jego dobra - Dobro ("Boże Ciało")

O czym to świadczy ...

KAMIL to mnie pocieszyles.

nie polecam go i nie wybralabym tego fotografa drugi raz.

jak jest tak jak piszesz to czy mozliwe jest z specajlnie mi tak powiedzial bo mu sie nie chcialo jechac?? to mialo byc na wydmy w Wiznie.

moze faktycznie ma zly aparat?? ale i tak go nie polecam. jak bym miala jeszcze raz jakakolwiek sesje robic to zapytalabym sie o aparat.
bo chyba taki ktory jest wrazliwy na piach nie jest za dobrej jakosci???

po drugie kazal nam sie polozyc na trawie oczami w slonce. maz nie dal rady z otwartymi oczami mial mocno scisniete powieki. i to widac na zdjeciach. masakra. i ja glupia sie na to zgodzilam.

wszystkie zdjecia w zieleni a ja nie chcialam takich od poczatku. jak pisalam wczesniej wybralam go bo ladne zdjecia mial na plazy.
poza tym nie chcialam miec wszystkich zdjec w dorzdowie bo moja szwagierka tam miala. bez sensu. ale moglam byc bardziej stanowcza.

moze jak temu fotografowi powie sie konkretnie co sie chce i jak ma byc i nie ma mowy zeby bylo inaczej to nie bedzie az tak zle.

ale ja mam zle doswiadczenie i juz bym go nie wziela. czlowiek madry po szkodzie.

i nie wiem czy moge publicznie po tym co napisalam o nim podac jego dane. jeszcze mnie poda do sadu ze go oczerniam?? nie znam sie na tym??

napisalam ze koles mieszka na bawelnie na koncu lomzy w tych domkach po prawej stronie. nie przy samej ulicy. trzeba wjechac w osiedle domkow.

mlody chlopak.
czy ktos go wybierze czy nie to juz wasza sprawa. JA NIE POLECAM.

Autor: Janusz kos ,

Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU ,
chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ?

Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ?

Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie !

.... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ?

nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć ,
podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .

A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE !

Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ?

Pory pełne ze strachu ?

Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !

Autor: kuba1894 -

Ekonomik (dla gimniazjalistów)
Autor: kuba1894 (---.180.46.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 10-05-12 11:39

http://www.youtube.com/user/ekonomiklomza pod tym linkiem zamieszczone są filmy związane ze szkołą ;), może zachęci was do wybrania ekonomika.: P

Piszę poprawnie po polsku.

teraz to na pewno zglosze. wtedy nie wiedzialam gdzie ma z tym isc. szkoda ze nie poszlam do schroniska. ale myslalam ze to i tak nic nie da.

W dniu 10.05.2012 roku w okolicy skrzyżowania ulic Nowogrodzkiej i Sikorskiego zaginął piesek kundelek. Osoby które widziały bądź wiedzą gdzie przebywa ten przemiły kundelek proszę o kontakt 501320778. Piesek ma na szyji czerwoną obrożę.
poniżej link do zdjęcia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5b430ae8fc13203.html

facmen

debi40
jak tak przeczytalas to masz racje. widac i ja cos pomylilam. ale pani w schronisku mowila ze na lancuch nie. tego jestem pewna. bo bylam i akurat do meza sie zwracala z tym.
a pewnie mi sie pomylilo z ogloszeniem na tablica.pl

Jedwabne. Racja. Trzeba tylko dobrze tam szukać bo mają spory nieład, jednak gwarancja ze znajdziesz co Ci potrzeba. Odradzam Nowogród. Właściciel umawia się na telefon po czym robi sobie żarty i nie przychodzi na umówioną godzinę. Zaczekasz się na niego na śmierć. No a u Brylanta jak u Brylanta. Ceny ze sklepowych półek chyba bierze.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

na pewno ktos sie zglosi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org