Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwy wyznawca pis nie baczy na zakazy. Wybory są wyborami. |
Obi :):) To temat sprzed roku a nie sprzed 2 miesięcy :) A bawie sie ?? doskonalejszej zabawy nie miałem :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwy wyznawca pis nie baczy na zakazy. Wybory są wyborami. |
robciu ja tam zawsze z tobą :-)
|
|
|
Kiedy, gdzie?;>
|
|
torro----- człowiekiem upośledzonym jest ten maruda :):):)
|
|
It doesn't say how bright that strip is led lights flexible on their product page, but below is a link to a reliable retailer of all kinds of strip lights. led lights flexible At the bottom of that page, there's also a quick comparison table that tells you the differences between the types of strip. And $9.99 per foot is not a bad price at all for led bulbs 12v by the foot, and most are cuttable every 2 inches.
|
|
w tamtym miejscu jest duza widocznosc i ograniczenie do 70. jak jechali 140 to im karzdy wtargnie. chamowanie terz nie pomorze jeden potroncił a drugi dobił. Teraz niech powie jej dzieciom co zrobil ich matce, jesli odwagi im starczy. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zenit:) Mam ich pewnie około 30-40szt. Różne gatunki , różni wykonawcy. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Niedlugo to jakis ,bambino' z Kenii wejdzie na forum 4Lomza i wpi.....li jakis wpis po swojemu. Bedzie tak ze czytajac posty to albo znasz jezyk albo siedzisz w slowniku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |