czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sknera prezydent

U nas w Łomży dziś widziałem jak kopali,bili kijami bezdomnego.Młodzi
ludzie a tacy agresywni a ci którzy są z dobrych rodzin.Bezdomni dziwne
że nie skarżą się policji.Co mamy robić z tym wszystkim.
Odpowiadajcie.
Jak najwięcej na ten temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sknera prezydent

Ów sprzeciw kleru też mnie dziwi. Wszak od niepamiętnych czasów każda kultura tworzy swoje baśniowe opowieści, pełne irracjonalnych istot i wydarzeń. Popatrzmy na hinduskie eposy: Mahabharatę i Ramajanę - toż to gwiezdne wojny pełne okrucieństwa i podstępów. A tak bliżej: uczniowie klas pierwszych szkół średnich już we wrześniu analizują choćby grecki mit o stworzeniu świata. I co tam można znaleźć: kazirodztwo, kastrację własnego ojczulka, walkę z rodzicami - ful wypas. A co ciekawe: przeciwko Harremu bulatają się ludzie, którzy tego tekstu nie czytali, Ot po prostu powtarzają bezmyślnie jakieś "prawdy objawione" im przez moherowego guru. Cóż, wielu ludzi oburza się przeciw czemuś, czego tak naprawdę nie zna. Bo po co czytać, oglądać, wyciągać wnioski i mieć swoje zdanie. Wszak glupkami lepiej jest rządzić. Ahoj!

MaYkel ale sobie wyrwales z kontekstu zdania :P dobre dobre :)
napisalem MIEDZY INNYMI - jako mieszkancy naszego kraju, ktorzy placa podatki :) a jak sie mozna domyslic z podatkow sa tez utrzymywane wiezienia.

Autochton, dobrze, że się odezwałeś miałem na Ciebie powołać się, mieszkałeś nie daleko. Co do imienia Erwin to nie ma żadnej pomyłki. Rodzina mojej żony mieszkała nie daleko i ja znałem jego kilkanaście lat.

Pozdrowienia.

cóż widzę że to który prokurator nie zezwolił pobrać krwi tej lekarce co była "na cyku" nie jest nikomu wiadome. Cóż tajne/poufne
teraz symulacja:
Jestem "Kowalski".
Jadę po kilku dalekosiężnych "klinach".
Stoi patrol - no drogówka. prosze dmuchnąć -nie ma sprawy, jedziemy potwierdzić -niestety źle się czuję- może jutro ,oki panowie policjanci uprzejmie kładą gościa na maskę przypuszczalnie -skuwają aby se krzywdy jakiej nie zrobił i mimo późnej godziny jadą na krewkę. A pan "Kowalski" który nie ma szczęścia być: 1.kuzynem jakiejś szychy,2.ważnym,ustosunkowanym urzędnikiem administracji państwowej,3.lekarz,adwokatem,duchownym i podobnej maści indywiduum; zostaje w krótkim okresie czasu wezwany przed "równe dla wszystkich" oblicze sprawiedliwości, a co będzie dalej każdy inteligentny obywatel sobie sam dośpiewa...

to jest tak ze kazdy cos uslyszy i potem powie i ta druga osoba doda cos od siebie i powstaja historie;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org