Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A co to się stało? |
maruda ni ma wyjścia po browarku musimy robciowi postawić, facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A co to się stało? |
no i marudo , wystarczyło napisać że to nie ty , ale zawsze możesz podać mi kontakt do ciebie , będziemy razem protestować , wszak jesteś za
|
|
no się zobaczy ...... :) ***** ***
|
|
robciu bedzie git ? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Obelix daj spokój zobaczymy teraz co będzie....
|
|
spać i nie marudzić. zapomnijcie o złym świecie i obudźcie się jak nowo narodzeni;) bez kłamstwa, obłudy i chamstwa;) śpijcie dobrze, dobranoc wszystkim;) Borys-50
|
|
no ja jestem głupi ale patrze że są głupsi odemnie więc nie jest jeszcze tak źle jak myślałem .... kamień z serca :) Borys-50
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat ponizej Autor: Omania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-03-12 23:12 Mr Andrzej...a Ty co?Pomylił tematy czy jak? Autor: Obelix (82.139.166.---) Data: 19-03-12 23:13 Mr Andrzej tu muze sie wstawia a nie dyrdymały ___________________________________________________________ taa... Jak w temacie Re: Czego słuchacie? Bo ja słucham głosu serca - rozumu mojego ośrodka władzy który jest tu jak persona non grata wobec źródła parafialnego zła i fałszywego świadectwa kapłanów manipulacjami deprawujących prawdę której boleśnie ciężko osobiście pośrednio i bezpośrednio doświadczyłem i o której mówię również wobec tych wszystkich którzy przed Kapłanami klękają. muza w tle: płacz i zgrzytanie zębami ( żartowałem ale coś w tym jest ) Jeśli jeszcze wam nikt na poważnie życia nie skopał (?) to nie zakumacie o co chodzi. Jesteście ochrzczeni w większości w tym Kościele co ja może coś jednak zakumacie(?) O czym to świadczy ... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ech
|
|
zezowate - juz masz jeden pozew maruda ci pewnie zlozy drugi :D nie zapomnij szczoteczki do zębów hehehehe :D
|
|
zambrowiaczek tel.tkb.... wypad, jak ci tu nie pasi
|
|
Mr Andrzej życie każdy ma inaczej skopane, ale sprzymierzeńców na siłę tu nie znajdziesz ja nic nie mam do ciebie od czasu do czasu poczytam, ale tak na prawdę to ciężko mi jest ciebie zrozumieć, o co walczysz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |