Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moda |
fanka bocianka potrafisz napisać co i jak czyli jaki masz zainstalowany system itp.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moda |
ale gdzie jest on organizowany? To ktos prywatny robi czy np. PTTK ?
|
|
W Labiryncie 18 lutego jest Bal Sportowców - można kupić wejściówki, chyba po 330 zł/ parę .
|
|
Nie mów!!! A co się stało, hm gdzie dwóch się bije trzeci skorzystał?
|
|
fanka bocianka zróbmy chłopcu nie miło nie niespodziankę w realu ?:))) chłopiec będzie musiał przeprosiny w TV Narew i na forum zamieścić:)))
|
|
łomżynianka 4444 sami dla siebie to robimy nie oglądamy sie że ktoś coś dla nas bez nas. I tak już kilka lat W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Bunio, po części zgadzam się z Tobą, jednakże pomimo inteligencji, jaką niewątpliwie szczątkowo posiadasz, nie ogarniasz intelektem prostej oczywistości : chamstwo trzeba tępić " siłom i kulturom osobistom "- jak mawiał klasyk polskiego kabaretu J.K. , po prostu nie pozwolę sobie, by nawet ktoś taki jak Ty, pseudo-inteligent o ograniczonym umyśle, wszedł mi na głowę lub bezkarnie obrażał, klepiąc pazurem w klawiaturę jakieś banialuki , Mam dla Ciebie kontrpropozycję : klep Ty lepiej swoją babę po dupie, zamiast tu klepać bzdury, i jak coś Cię wku..ia, to nie czytaj, ja to piszę dla zabawy, a ch.. czyta , boś ciekawy, co do mojego biznesu, to mogę sobie pozwolić na wiele, pracuję na swoim i sam dysponuję swoim czasem, o czym Ty tylko możesz pomarzyć , a takich dup.ków jak Ty baranie, to zapędzam w kozi róg i za darmo bym nie zatrudnił, PS: Twoja opinia o mnie jest tak samo beznadziejna jak Ty.
|
|
marudo nie wierzę że jest ktoś w stanie zastąpić Ciebie, chyba że ja ha ha ha Kasia..
|
|
Salwadore tak chodzi mi o zakupy . Jeszce z tej strony nie korzystałem .
|
|
stać mnie na to , a co do mojego interesu, to gó.wno Ci do tego , ja nie robię jako wyrobnik u kogoś za marne grosze, a pracę mam taką jaką mam , tzw " wolny zawód " + coś jeszcze... i nie zależy mi na reklamie, tu na Forum ,
|
|
Szatan tobą miota:))))))))) Autor: Bunio (---.lomza.mm.pl) Data: 21-12-11 14:28 Dlaczego uśmiech i dobre słowo u ludzi częściej się pojawia dopiero przed świętami BN.Tak obserwuję zachowania ludzkie i nasuwa mi się pytanie:Czy życzliwość,uprzejmość u większości jest wymuszona,na pokaz?Dlaczego nie jesteśmy tacy na co dzień?
|
|
no i wszyscy się gdzieś rozpierzchli :( To i ja zajmę się tym czym powinienem zajmować się od 2 godzin :):) Dobranoc wszystkim :)
|
|
zezowate szczęscie Ty tego nie chcesz i ja bo można chłopkowi na brudzić w papierach.
|
|
w Czerwonym Borze nie szanują alimenciarzy i rowerzystów;))) odpekam z miach zrobię sobie trochę tatuaży i będzie git majonez:))
|
|
fanka bocianka DOBRANOC:) Dobrze że Twój tata już śpi zapewne by Tobie obciął kieszonkowe:)
|
|
zezuś :):) Przecie wszem i wobec wiadomo że głupota sama z siebie jest ograniczeniem wolności intelektualnej :) Za to się nie wsadza :):) Głupcy sami w sobie się zamykaja :):)
|
|
|
Tak toczno fanka :):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Taki kulig to dobra rzecz ale w maju. ![]() Kasia..
|
|
fajna jesteś
|
|
XP z sp2 + AWG
|