Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Władysław Frasyniuk winny |
Do urzędu gminy , albo szukasz kogoś dobrego od pisania biznesplanów i składasz wniosek o dotacje unijne (do 25 tysięcy można dostać jak dobrze się przyłożysz do biznesplanu,zatrudnisz przynajmniej jedną osobę i utrzymasz biznes przynajmniej przez rok), jak jesteś zarejestrowany jako bezrobotny w PUPie oczywiście
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Władysław Frasyniuk winny |
Ja myślę że to dobrze bo na was się już poznała i żaden jej nie pasował, papraki he he
|
|
Obelix :):) Nie doczekasz się , szkoda twojego czasu :) Rozejrzyj się za jakąś foczką bo Omiania nigdy nie będzie twoja :):) Ona lubi gary tłuc na mojej głowie a ja lub ię kupować nowe i nadstawiać pod nie łeb :):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
maruda ona bedzie moja tak czy siak, musisz się z tym pogodzić.
|
|
hahahah ja jestem sama dla siebie;-) No małego jeszcze bym wzięła pod trzepak żeby mu przetrzepać dup.ę,ale przyjdzie na niego czas;-)
|
|
Obelix :):) Omania lubi mnie w ostrych chwilach :):):) Ty tyle byś nie zniósł aby ją zadowolić :):):)
|
|
żeby tylko wąsy
|
|
pocwicz u meganki.
|