Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie uznawane wyroki PiSlamskich sądów |
jak zwykle to co powazne robi się smieszne. Jeszcze nie dawno był w ogniu krytyki , zresztą uzasadnionej a dzisiaj w ratuszu i samorzadzie dosłownei dostali amoku i przecigają się w przódy kto lepiej się ustroi w żałobie . Co chwila apele w radio do mieszkancow aby się nie bawili , odwoływali imprezy. A ja się pytam z jakiej paki? Owszem wyrazy współczucia dla rodziny ale czy potrzeba aż tak szczególnych wyróżnień - pytam za co ? Za bycie tylko prezydentem bo nic więcej. Bez przesady na szacunek. Zastanawiam sie czy to szacunek czy zbicie kapitału politycznego. Więc w tej sprawie najlepsza i godna jest tylko cisza. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie uznawane wyroki PiSlamskich sądów |
http://www.youtube.com/watch?v=0y1zzTLWBXQ ![]()
|
|
ja też jestem zainteresowana pokojem tylko, żeby mogły nocować 3 osoby, może ktoś ma?
|
|
Cóż, dalej trzeba mówić, że ktoś kto widząc podejrzaną rzecz i dzwoniący na policję to frajer, społeczniak itp. Nadal trzeba w przesłuchaniach w prokuraturze udawać, że się nic nie wie. Nadal trzeba mijać bez słowa wyrostki w klatce i nie zwracać uwagi, bo to "w sumie dobre dobre chłopaki, dzieci sąsiada i tak jakoś głupio". Od kamyczka do rzemyczka i mamy to, co mamy. Czyli po zmroku wielu z Was boi się wyjść na ulicę.
|
|
|
Autor: ona91 (---.olsztyn.mm.pl) Data: 20-10-11 13:25 Ludzie, zastanówcie się najpierw nim coś napiszecie ! Nie wiem czy chcielibyście czytać o swoich bliskich na jakimś forum ! Trochę szacunku dla rodziny i samego zmarłego ! Żałosne... bycie osobą publiczną (na własne życzenie, zresztą) niesie za sobą nie tylko plusy w postaci wygodnych stołków, sowitych wynagrodzeń i władzy. niesie ze sobą też minusy - również w postaci tematów na forum w zaistniałej sytuacji. najlepiej to spić śmietankę, a gorzką kawę wylać do zlewu? tak się nie da. i w tym kontekście: "żałosny" - to jest twój post.
|
|
|
Tak zbaczając z tematu, czym się zajmujesz, że używasz raczej studyjnych słuchawek? Służą Ci tylko do słuchania muzyki? Ja jakiś czas temu używałem takich do odsłuchu przy produkcji muzyki nie mając monitorów służyły mi przy mixie, jednak tych gdzieś się pozbyłem i używam AKG, poszukam może gdzieś mam to pomogę :)
|
|
:) dobrze proszę Pana :)
|
|
Yorker idź na spacer :) " Co chwila apele w radio do mieszkancow aby się nie bawili , odwoływali imprezy. " a kim on dla mnie był, że mam się nie bawić ? zwisa mi tak jak i ja jemu zwisałem
|
|
Ja akurat jestem płci żeńskiej, ale żeby rozszyfrować nick trzeba mieć trochę pojęcia o amerykańskich imieniach. ;-)
|
|
szukam pokoju dla 10 studentów
|
|
- puk puk - kto tam? - Lala22 - i co w tym smiesznego? :)
|
|
Placówka BZ WBK jest naprzeciwko Lidla, w takim nowym budynku. Skrzyżowanie Sikorskiego i Al. Legionów.
|
|
aurea37 dużo prawdy w tym co piszesz. Ja osobiście mam cierpliwość dla punto z napisem WORD. Nie chcę robić im lipy, niech zdadzą i mają p.j. Ale do nauk jazdy już nie i dziwię się, że instruktorzy pozwalają robić tak kardynalne błędy kursantom.
|
|
zgadzam sie lecz zauwaz ze piesi rowniez nie zachowuja ostroznosci i wchodza na jezdnie nie ogladajac sie bo mysla ze im wolno...fakt jezdze duzo po europie i kultura jazdy obowiazuje wszedzie za wyjatkiem polski lecz piesi sa rowniez sprawcami wypadkow...ich je""""a nieuwaga wkur'''ia kierowcow.. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |