Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska zaczęła po prostu walczyć o swoje interesy, stawiać się |
z Gegry na Pewno : P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska zaczęła po prostu walczyć o swoje interesy, stawiać się |
ALOHAAAA ;-))
|
|
aloha :) ja dziś nie zawitam na rynku griluję się ,więc wam życzę udanej zabawy pogoda jak widać dopisuję :)
|
|
enya Enya aloha :):):) Kiedyś wystąpimy w takich strojach ;) freszka Witaj Freszka :) Szkoda , dawno Ciebie nie widzieliśmy . Dziękujemy , nie zgriluj się za bardzo ;) hehe Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
mouse proszę opisz mi tego pieska
|
|
Brzeczyszczykiewicz dobrze zauważył, czy kelner przychodzi przyjąć zamówienie. Większość knajp w Łomży to fastfoody jeden lepszy wystrój drugi gorszy ale zawsze fastfood a nie restauracja. Druga sprawa ostatnio byłem tam chyba ze trzy m-ce temu i jedzenie było dobre ceny normalne, nie wiem jak teraz.
|
|
Jak chcesz namiary to mogę ci dać, za jakość ręczę głową.
|
|
w sumie to tam nie ma jako takiego rozpoczęcia roku szkolnego, pierwsze semestry to zawsze zaczynają w pierwszy zjazd w października, chociaż teraz to może być trochę inaczej bo teraz co tydzień są zjazdy tylko na przemian różne kierunki bo dużo chętnych mają
|
|
Inter-Acme - Legionów 16
|
|
..."a mimo to zaliczyla te srednie wyksztalcenie." jakie młodzieży chowanie, takie będą Rzeczypospolite, BARANY ! do książek chociaż niektórym to i łopatą nie nałoży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |