piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Scalenie...

to w takim razie ile było aut???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Scalenie...

10

:) az dziwne,ze w jakims zespolowym sporcie mamy takie sukcesy,Cieszmy sie wszyscy!!

Patriotyzm to nie tylko oddawanie życie za swój kraj. Jeśli dla kogoś jest to jedynym przejawem patriotyzmu, to z niego ****, nie patriota. Patriotyzm to zespół działań prowadzących do rozwoju kraju, do tego, by nam, jak i innym naszym współobywatelom/rodakom żyło się w nim dobrze. Patriotyzm to także drobne, niemal dziecinne sprawy: nierzucanie petów na ulicy, nieobrzygiwanie trawników po wyjściu z pubu, niepisanie po siedzeniach w autobusie itp. Niestety, w Łomży takie osoby już wkrótce będą rzadkie niczym tyranozaur w XXI w...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Miło było oglądać ..., choć nerwy

Panie daj pan spokój :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Bedzie Real bedzie taniej :PPPPPP

Gratulacje

Ma zowsze Łomża

Gratulacje -D ...cieszymy się bardzo!!!

otóż jak dla mnie , jest co potrzeba no wporządku
ale przegięcie z kolejkami .. tyle kas i takie koleje ....

Jest to cecha, należąca do najważniejszych dla danego społeczeństwa.
Prawdziwy patriota kocha swoją Ojczyznę i jest w stanie dla niej poświęcić swoje życie. Rozumie potrzeby jej mieszkańców, jej historię (choć niekoniecznie musi ją dokładnie znać) i stara się aktywnie uczestniczyć w jej rozwoju, traktując to działanie, jako służbę dla niej. Doskonale rozpoznaje zagrożenia dla jej bytu. Zależy mu na rozwoju kulturalnym i oświatowym społeczeństwa. Bardzo boli go wszelka niesprawiedliwość społeczna a szczególnie, gdy krajem rządzą; karierowicze, nieudacznicy, aferzyści i osoby odpowiedzialne za prześladowanie, torturowanie i mordowanie niewinnych ludzi.
W jego oczach Ojczyzna powinna być suwerenna i sprawiedliwa a rządzący nią; patriotyczni, szlachetni, mądrzy i o wysokim marale a słowa "Bóg, Honor, Ojczyzna", ich wewnętrznym przykazaniem.

Ma rację Sumo/malaha patriotą nie jest tylko ten co oddaje życie za ojczyznę, ale i ten co poświęca się za życia dla Ojczyznu i jej obywateli i nie jest mu obojętny los współobywateli, czy to jest nędzarz, biedak lub bogacz.

http://www.psychofizjonomika.heron.com.pl/patriotyzm.html

Pozdrowienia.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

wreszcie komentarze jakichs normalnych ludzi

Jak w 1974 roku w na mistrzostwach świata w Meksyku i 2 lata później na olimpiadzie w Montrealu ś.p. Hubert Wagner trener siatkarzy obiecał złote medale i słowa dotrzymał, tak i trener siatkarek Andrzej Niemczyk powiedział, że najlepszy mecz jego podopieczne rozegrają w finale i słowo stało się ciałem.
Na pytanie dziennikarza po wygranym mwczu półfinałowym z Rosjkami, z kim chciałyby zagrać w finale nasze siatkarki odpowiedział: "Co Piotrek da to one będą grać". Na górze też trzeba mieć układy

Gratulacje dla zdobywczyń drugiego z kolei złotego medalu w mistrzostwach Europy. Tak trzymać do mistrzostw świata.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

miska: mówisz to serio, czy z lekką nutką ironii? :-)))

Do wszystkich ,,,KTO z was byl w stanach ?????? - wiec jezeli nie byliscie to sie nie wypowiadajcie !!!! jest wielu naszych rodakow ktorzy zrobili kariere w STANACH bedac ponizanym w POLSCE .....TAK jak powiedzialem , wiekszosc z was to mlodzi ludzie , wiec zostancie w kraju i starajcie sie go zmienic czynami !!!!!!!!!!zostawcie STANY w spokoju !!!!!! ( i teksty typu ze jestesmy miedzynarodowa DZIWKA sa moim zdaniem nie na miejscu !!! bo kto tak mysli jest po prostu zerem - czy to amerykanin,niemiec,zyd,czy grek ...Jezeli ktos nas poniza to tylko my SAMI ,,,,, zakonczmy temat -prosze!!!!!

eeeeeee lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Na Bawełnianej

Graboś, w/g Ciebie awionetki są odrzutowe?

Zbych

Stokrotka sama w sobie nie jest zła,nie patrząc już od strony architektonicznej,która jest przecież niczego sobie,lecz jak przywodzę na myśl tę batalię z kupcami o hipermarket (tak,tak... hipermarket!) jaka była prowadzona nawet na antenie lokalnej telewizjii i patrząc na to,co wybudowano
(Stokrotka),to czuję się po prostu oszukany.Ani to jest tanie,ani wielkie (choć nie małe w sumie),a jakież to były zapowiedzi i oczekiwania?.Spodziewałem się po prostu naprawdę konkretnego hipermarketu pokroju Auchan,Tesco czy nawet tańszego Lidla,ażeby każdy łomżyniak mógł za jednym zamachem zrobić w jednym miejscu zakupy absolutne,na długi okres czasu,nie wydając przy tym nie wiedomo jak wielkich pieniędzy z tak przecież niewielkich,łomżyńskich zarobków.Myślę,że ktoś z nas zadrwił i boję się,że zrobi to ponownie,przy okazji budowy kolejnego... "hipermarketu"?
A wracając jeszcze na koniec do tematu,od którego w sumie nieco odbiegłem to powiem wprost: Żadna rewelacja.To tyle.

NIe zamulaj/111!!!

na ludzi glosowalem, a nie na Oprycha i Młodzież Wszech Rzydowska

I to piszą ludzie młodzi, którzy są przyszłością tego kraju. Jeśli taka jest więszość pokolenia to chyba wypier... razem z gejami do tego Amsterdamu

hehehe, patrze ze faszysci wcale sie nie ukrywaja w tym miescie, a co do malzenstw gejowskich to chyba bym wolal miec ojca geja niz jakiegos lysego kretyna z plakatem hitlera na scianie.

antysemitex nie jestem gejem, ale niemam nic przeciwko bo kazdy robic powinien to co uwaza za sluszne i jak sie bolcuja po dupach to ich sprawa.

cale szczescie ze takich kretynow jak ty, mrs, pan i wladca jest malo w tym miescie.

pozdrawiam.

ps. pochwalcie sie faszysci czyms pozytecznym i wtedy sie okaze jacy wy fajni a nie krytykujecie kazdego kto jest inny.

nie jest sztuka zabic kruka lecz gola **** jeza :]

white power ? hehehhe - debile do kosciolow

TVP3 - Śledzie :P

Zbigniew Dulewicz

sorka96 nie przeginaj, wogol epo co to takie glupie tematyz akladac? najpierw jeden zaklada kto jest za wyrzuceniem ptysia z forum... teraz ty ze fanklub. Nie no bez przesady. Moze niedlugo ktos zrobi zapisy komu ptys ma laske zrobic? :DD ( bez obrazy ptysiu )

Wybieracie sie na mecz?W końcu nasz ŁKS pewnie zmierza do 2 ligi.Trzeba pomóc piłkarzom głosnym dopingiem na tym derbowym meczu.Z tego co wiem, to na trybunach ma być oprawa jakiej jeszcze w Łomży nie było.Godna 2 a moze nawet 1 ligi.Gorąco zapraszamy wszystkich Łomżyniaków.

mecz derbowy i chyba nikogo nie trzeba specjalnie zachęcać. na pewno bedzie ciekawie...

dzieki ptysiu91, mam nadzieje, że dobrze mi się kojarzy, że "feniks" to sklep na wylocie z Łomży w kierunku Ostrołęki... ;)) nie wiesz może jak Pani Instruktor ma chociaż na imię??? luizfernandez powiedział, że pracuje ona w OSK za jednostką wojskową... Byłbym zobowiązany, gdybyś dał mi namiary na kogoś, kto ją zna, lub jakieś bardziej konkretne informacje... Dzieki i pozdro ;)))

Charon ktos tam do niej mówil Katarzyna lub Anka ale nejestem pewien. jak zobacze to sie zapytam :P hehe

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Kogoś tu oczarowało. :D

Zbych

Brawo Brawo Piłkarze i trener ;-)

ŁKS DUMĄ MIASTA JEST...

maciek: a czemu Po - PiS , moze odrazu nazwac rondo Prawa i rondo Sprawiedliwości, co?? :))))

1. Neostrada to ogólnie gówno. Wypieprz program neostradowy który służy do połączenia i skonfiguruj połączenie windowsowe.
2. Drugi problem dotyczy prawdopodobnie programu reklamowego. Pełno tego gówna w Internecie. Rozwiązanie jest proste:
- Zainstaluj FireFoxa - www.getfirefox.com
- Wywal posiadanego obecnie antywirusa i zainstaluj program "Avast!". Wersja do użytku domowego jest całkowicie darmowa i jest dostępna pod adresem www.avast.com. Po instalacji należy go tylko zarejestrować i wpisać do programu kod aktywacyjny, który przyjdzie mailem zaraz po rejestracji. Wg mnie jest to najlepsze oprogramowanie antywirusowe, które uchroni Cię także przed programami typu spyware, adware.

PS: W przypadku wyskakiwania komunikatu ''For your instant access please click yes" zawsze klikaj na "No".

Zbych

Jeździłem po nich chyba jako jeden z pierwszych (po oficjalnym otwarciu). Wg mnie nie jest najważniejszym - jak się jeździ, tylko co przez tą budowę osiągnięto. A na to pytanie odpowiedź uzyskamy w dniach 28.10-02.11

Peter - widać lama jesteś.

Zapraszam do odwiedzenia: http://www.lomza.info/

Gdzieś słyszałam, że jeżeli przez trzy kolejne noce temperatura spadnie poniżej zera, wówczas spóldzielnia właczy ogrzewanie.

sura ile ty wogle masz lat ?? i czym jezdzisz jesli czyms jezdzisz (rower sie nie liczy) i czy ty jestes M czy K ??

A od Kopernika z Zawadzkiej jak się fajnie wjeżdżało. Można było pół gazety przeczytać.

WSA wspolnie z STS Electronics i siecią ERA pracuje nad projektem, w ramach środków unijnych, uruchomienia calej sieci hot spot-ow przy wiekszych trasach w naszym regionie. W Wireless Local Area Network wyposazone maja byc wszystkie stacje paliw oraz restaruacje.

Hot spoty sa w Restauracjach 4 Pory Roku. I na Legionow i na Pilsudskiego. Wystarczy miec bezprzedwodowa karte sieciowa. Smiga ze oj :)

??

Był ktoś jeszcze tam na treningu? Ja niestety nie moglem przyjść a jestem ciekawy relacji jak było.

Właśnie wczoraj specjalnie zaszłam do orange i się dowiedziałam, że już od poniedziałku (17.10.2005) będzie można przenosić numery tel. pomiędzy sieciami. Z tym że mogą występować problemy, szczególnie z rozmowami przychodzącymi gdyż nie wiadomo na jaką sieć przekierować połączenie. Do końca roku podobno mają już dopiąć wszystko na ostatni guzik. Więc tak na dobrą sprawę wszystko poprawnie będzie funkcjonować dopiero od stycznia:)

Jakże smutno mieli nasi dziadkowie. Na odsłonięte brzuszki nie popatrzyli nawet na plaży. Ciekawy jestem, jak daleko ta moda się "obsunie" ? Czym kreatorzy mogą jeszcze zaskoczyć? Co odsłonić ?

Brzuszki jak brzuszki ale spódniczka MINI to jest coś

tęsknota - miłość

P.S. Ptysiu - tam było BRUNATNY a nie BRUTALNY !!!

nar

Chyba nie wyszło mi wstawienie fotki więc:

http://havefuny.webpark.pl/IMG_0079.JPG

pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kulturysci sie znalezli

sie nadajecie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org