Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lewactwo znowu nie chce pamietac o Katyniu |
ja:) PWSZ kierunek TiR
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lewactwo znowu nie chce pamietac o Katyniu |
vidia: napisz o jaki konkretnie sprzęt chodzi ;-) Wtedy napewno coś pomożemy. Lokalni dostawcy sprzętu komputerowego nie mają stron z cennikami pojedynczych części. Zajrzyj na stronę www.komputronik.pl, ich ceny są bardzo zbliżone do cen panujących na łomżyńskim rynku PC. Różnice są minimalne. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
No ja też takie same mam pytanie : czy odbedzie się to i o której ? Marek
|
|
Z tego co dziś słyszałem to ŁKS chce tylko kasy. Ma w głębokim poważaniu inne kluby. Piłka nożna jest The Best a reszta to świry. Mało się liczą młodzieżówki - najważniejsze, że na III ligę brakuje. Jak będzie więcej na młodzieżówki w nożnej to więcej będzie można skubnąć na III ligę. A trzecia liga powinna się utrzymywać ze sponsorów i biletów, a nie z młodzieżówki. Ja też lubię kopaną, a le tak samo lubię siatkę. I co z tego, że mniej kibiców przychodzi? Czy te dzieciaki co w siatkę grają są gorsze? Wiadomo, że na sport profesjonalny jak III lub II liga przychodzi więcej kibiców niż na piłkę ręcznączy siatkową (mimo, że siatkarki i szczypiornistki są ładniejsze od krzywonogich fudbolistów). Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
NNNUUUDDDYYY=) Marek
|
|
..."Dlaczego ja muszę być zobowiązanym troszczyć się o wszystkich ubogich?"... a niedawno pisałeś, że jednostka jest dla społeczeństwa! No i czemu czujesz się taki opuszczony przez nasze państwo? ("Dlaczego nikt nie troszczy się o mnie? Bo pracuję i zarabiam pow. 453 PLN na osobę?")... A jak nie będzie kiedys na twoją emeryturę pieniędzy to co wtedy? Nie martw się więc bo na nas możesz zawsze liczyć:-) Pozdrawiam. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Odwolac hu*ja łajze prezydenta caly zarzodi hu*j im w dupe
|
|
A jeszcze o orzeszku : " O, zesz, ku...!" Albo o dziewannie: " Dzie wanna, bo bede rzygac ! " Trey zaczal chyba nowa serie bajek.
|
|
bartez kontrowersyjny.....
|
|
Re:Kaczyńscy wycofują się rakiem |
Trzeba zmienić system i opłacać za dobrą pracę tak jak na to zasługuje i trzeba aby to bezrobocie wynosiło około 3%. Wówczas nie trzebaby opieki socjalnej w tak dużym wymiarze, nikt lub mało kto mówiłby o nadopiekuńczości państwa. Mały margines naciągaczy też by pewno nie zniknął. Jednak nie można by całkowicie zlikwidować pomocy socjalnej, są i będą sytuacje kiedy nie z własnej winy ktoś może znaleźć się w tarapatach. Może do tego dojdzie, ale zaim zajdą warunki do przestawienia systemu opieka socjalna państwa i nie tylko państwa jest nieodzowna. Adamusku można i mniej humanitarnie, bardziej radykalnie, ale jak widzisz po wypowiedziach radykalizm w tej dziedzinie nie przynosi popularności. Pomyśl, że tarapaty z pracą lub zdrowiem mogą kiedyś dotknąć każdego. Kto wie jaki procent bezrobocia jest aktualnie w Łomży? Ile osób nie ma prawa do zasiłku? Ile osób korzysta z pomocy MOPS i organizacji społecznych? Ile osób, z bezrobotnych powinno świadczyć zoobowiązania opiekuńcze wobec (dzieci lub innych osób)?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też Wam się zachciało ścieżek, przecież to trzeba by jakiś program napisać i jeszcze z kasy miejskiej coś dołożyć. Przecież już było duż szumu z koncepcją zagospodarowania nabrzeża. I co, też już zakurzyła się w szufladzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |