środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CO SIE DZIEJE Z TĄ POLSKA ?

grzybek91, a wliczyłeś te skasowane przez moderatora? :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CO SIE DZIEJE Z TĄ POLSKA ?

bigi2004 masz moje błogosławieństwo. Jak chcesz spluwe to mam dobre kontakty z braćmi ze wschodu.

tekst fajny bo chyba dla nas pisany ...

hmm.... a grzybek91 to nie ptysiu91 ??

b)

ptysiu91: może chcesz się spotkać na realu i porozmawiać o moich rodzicach? Przedstawię Ci ręcznie mój punkt widzenia na Twoje wypowiedzi.

Romi

Zaguglowałam i jużem mądrzejsza: toć to jakiś zepsuł, oops, przepraszam, zespół oczywiście... :)

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Zm jednej strony dobrze z drugiej nie. Dobra strona to to że masz wejscie na stadion za Darmo,a zła strona bo mają twoje dane jak jest jakaś zamieszka na stadionie to możesz byc podejrzany(a).

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Boże...widzisz i nie grzmisz?

Czy Wy widzieliście co dzieje się obok dworca PKS?
Taaak....powtorka z rozrywki.

Najpierw wykarczowali cały Stary Rynek i zrobili z tego Plac Czerwony...
A teraz drzewa przy dworcu PKS.

Zwróćcie uwagę jak teraz wyglada nasze miasto choćby z perspektywy jadących na Mazury warszawiaków. I jak będzie wyglądać nawet po skończeniu remontu drogi.

Cudownie "upiększone" pawilony przy dworcu i czerwone rozsypujące się budy to nie najlepsza reklama na to by choć na chwilkę mieć ochote zatrzymać się w naszym mieście.

Do tej pory przynajmniej część tego widoczku zasłaniały piękne drzewa...a teraz?
Zastanawiam się co miasto zamierza zrobić?
Będzie wymieniać elewację ciągu handlowego?
Usunie budy?

Jak znam życie - finał będzie taki, że połozy się "piękny,czerwoną kostkę", zrobi 50 cm trawniczka a reszta...niech sobie zostanie a co tam.

Droga do zrobienia "patelni" w stylu "plac czerwony" już otwarta.
A jak ktoś chce drzewko niech sobie jedzie do jednaczewiaka?
Mam propozycje.
Zabetonujcie całe miasto, będziecie mieć z głowy koszenie trawników, wrony i sprzatanie liści!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org