Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO SIE DZIEJE Z TĄ POLSKA ? |
grzybek91, a wliczyłeś te skasowane przez moderatora? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO SIE DZIEJE Z TĄ POLSKA ? |
bigi2004 masz moje błogosławieństwo. Jak chcesz spluwe to mam dobre kontakty z braćmi ze wschodu.
|
|
tekst fajny bo chyba dla nas pisany ...
|
|
hmm.... a grzybek91 to nie ptysiu91 ??
|
|
b)
|
|
ptysiu91: może chcesz się spotkać na realu i porozmawiać o moich rodzicach? Przedstawię Ci ręcznie mój punkt widzenia na Twoje wypowiedzi. Romi
|
|
Zaguglowałam i jużem mądrzejsza: toć to jakiś zepsuł, oops, przepraszam, zespół oczywiście... :) Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Zm jednej strony dobrze z drugiej nie. Dobra strona to to że masz wejscie na stadion za Darmo,a zła strona bo mają twoje dane jak jest jakaś zamieszka na stadionie to możesz byc podejrzany(a). -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Boże...widzisz i nie grzmisz? Czy Wy widzieliście co dzieje się obok dworca PKS? Taaak....powtorka z rozrywki. Najpierw wykarczowali cały Stary Rynek i zrobili z tego Plac Czerwony... A teraz drzewa przy dworcu PKS. Zwróćcie uwagę jak teraz wyglada nasze miasto choćby z perspektywy jadących na Mazury warszawiaków. I jak będzie wyglądać nawet po skończeniu remontu drogi. Cudownie "upiększone" pawilony przy dworcu i czerwone rozsypujące się budy to nie najlepsza reklama na to by choć na chwilkę mieć ochote zatrzymać się w naszym mieście. Do tej pory przynajmniej część tego widoczku zasłaniały piękne drzewa...a teraz? Zastanawiam się co miasto zamierza zrobić? Będzie wymieniać elewację ciągu handlowego? Usunie budy? Jak znam życie - finał będzie taki, że połozy się "piękny,czerwoną kostkę", zrobi 50 cm trawniczka a reszta...niech sobie zostanie a co tam. Droga do zrobienia "patelni" w stylu "plac czerwony" już otwarta. A jak ktoś chce drzewko niech sobie jedzie do jednaczewiaka? Mam propozycje. Zabetonujcie całe miasto, będziecie mieć z głowy koszenie trawników, wrony i sprzatanie liści!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |