Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten materiał został uznany przez społeczność YouTube za potencjalnie obraźliwy lub drastyczny. Zastanów się, czy chcesz go oglądać. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ten materiał został uznany przez społeczność YouTube za potencjalnie obraźliwy lub drastyczny. Zastanów się, czy chcesz go oglądać. |
DEBILIZM Admin jest tak nadgorliwy że przed chwilą skasował moje posty o następującej treści: - czy są jeszcze grzyby w lesie - gdzie można kupić dobre buty - szukam dziewczyny na jesienne wieczory Czy te posty to przestępstwo czy są złe , o co chodzi ?
|
|
Re: Ten materiał został uznany przez społeczność YouTube za potencjalnie obraźliwy lub drastyczny. Zastanów się, czy chcesz go oglądać. |
do pracy czy do obozów ? bo jak do pracy to musisz mieć dobre wtyki, a do obozu aby łapy i silny żołądek :)
|
|
http://tv24.tk/channel
|
|
Mam okna z Domela. Jedne mają około 10 lat - zawiasy nie zniszczone, uszczelki wciąż dobre. W tym roku zakładane były również okna pięciokomorowe w innym pomieszczeniu. Mogę szczerze pochwalić - bardzo szczelne i estetyczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |