Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław Komorowski laureatem Super Wektora |
Podbijam bo ciekawy temat, a mi Dziadka Władka admin zabił chyba TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław Komorowski laureatem Super Wektora |
szczebiotka tez jest w tym calym syfie
|
|
ha ha wszyscy chca za darmo a ty bys to robil???fakt niewdzieczna praca i jeszcze malo platna,ja w chwili obecnej zastanawiam sie nad jej podjeciem
|
|
To czy praca jest niewidzięczna zależy zarówno od podejścia osoby, która ją podejmuje, jak i od osoby, której pomocy udziela. Płaca zależy od zakresu obowiązków, czasu pracy i stanu tej starszej osoby. Jesli to praca na kilka godzin codziennie- stawka będzie zbliżona do tej, jaką podał(-a) Poppy, jeśli rzadziej albo krócej- można negocjować wyższą płacę za godzinę. Można też ustalić zakres i czas pracy i umówić się np. na tygodniówkę. Ile ludzi, tyle rozwiązań.
|
|
Jak Pani widzi jestem chirurgiem czyli osobą publiczną, która żyje z tego że podaje własne dane i kontakt w celu pomocy innym ludziom i wszystko jedno gdzie :) byle dotarło. Resztę zostawię bez komentarza, bo jest on zbędny, sama Pani mówi o sobie. Pozdrawiam serdecznie
|
|
Autor: zabusia33 (---.internetia.net.pl) Data: 06-10-10 07:19 ha ha wszyscy chca za darmo a ty bys to robil???fakt niewdzieczna praca i jeszcze malo platna,ja w chwili obecnej zastanawiam sie nad jej podjeciem To raczej nie praca, a tymczasowe zajęcie. Pracą byłoby, gdybyś miała opłacane składki.
|
|
Wyjścia: 1. Brać śłub. Dziecko wychowane jest twoje. Stały związek zmienia ludzi. Macieżyństwo też. Małżeństwo to i tak loteria. 2. Być razem do porodu i ew. wziąć ślub. Daje to sznasę na stwierdzenie ojcostwa - czyli wycofanie się. 3. Dać nogę już teraz i płacić. Łachudrą zostaniesz w jej oczach. Możliwe sądy. Uwaga: Czy aby na pewno jest tak jak ona mówi. A może testuje twoje zachowanie i charakter ?
|
|
w jednej z placówek, która rzekomo ma pomagać chorym biednym itp sama księgowa bierze 6 na rękę a pod sobą ma zawsze 2 stażystki za 750 na rękę i jaki zwykle się nie wyrabia, a te odwalają za nią najgorszą robotę. aż boję się pomyśleć, ile ma dyrektor :) wg mnie w Ł nie ma przyszłości, nadzieji na lepsze zarobki i godziwe życie. ale wszyscy nie mogą być wysoko postawionymi urzędnikami :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |