Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"\"Politycy PO drwią ze swoich wyborców\"\" |
I ja również. Słodkie są. Sama bym przygarnęła, gdyby nie to, że mam małe dziecko w domu z alergią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"\\\"Politycy PO drwią ze swoich wyborców\\\"\\\" |
ile ludzi, tyle smaków :) mi kawa w Stokrotce nie przypasowała :) a wygląd lokalu wbrew pozorom ma duuuże znaczenie. no i obsługa - rzeczywiście... jak się dostaje pyszną kawę od naburmuszonej pani, to nie smakuje juz tak dobrze :)
|
|
Co z monitoringiem? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
a z mandarynka moze byc?
|
|
Paula11 "WIEMY", że chyba nie za bardzo jesteś w temacie, więc zanim się zdecydujesz na stronę i znajdziesz jej wykonawcę to poradź się kilku osób (na co zwracać uwagę) bo zaraz Cię tu wysterują. Mogę Ci zrobić stronę za 150, 300, 450, 600, 750, 900 ....................... zł w zależności od Twoich oczekiwań. Jedna rada, jak już zdecydujesz się na kogoś przemyśl dokładnie koncepcje strony i ustal wszystkie szczegóły z wykonawcą, bo znając życie to później najmniejsza zmiana będzie liczona jako dodatkowe koszty ;) co za tym idzie końcowa cena strony może wzrosnąć nawet o 50 %
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://zespolamor.dzs.pl/ JEST OK !
|
|
wybieram CENTRA
|
|
Podpisał się drukowanymi? A tak mozna było?:)
|
|
tak
|
|
"nie liczy sie wygrana , ale moment w ktorym czlowiek ma nadzieje, ze wygra" uzależnienie! Smutna rzecz, w dodatku chodzi o Lotto. Nie słyszeliście o tym? Udowodnili Lotto, że nagrywa kilka kilkanaście odcinków przed losowaniem Lotka (wcześniej Dużego Lotka) z wytypowanymi przez siebie układami sześcio liczbowymi. Po zamknięciu kolektur wybierają film, na którym nie ma żadnej z kombinacji z kolektur. Przeszło bez większego echa w Polsacie... uciszyli mordy, nie dadzą odebrać sobie dobrych baniek. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
A moze takie sklepy w Paryzu cie interesuja http://vide-greniers.org/agendaRegion.php?region=22 Je vous invite madame, et je vous souhaite beaucoup de bonheur . Cordialement .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |