poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRZY OKAZJI ...

Nawet na picie przez internet jałmużycie , wstyd :-(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRZY OKAZJI ...

Nie ma to jak popływać pontonem z Biedronki :-)

chodzi mi o to,że nie zadeklarowałem urzędasom na jakich zasadach chcę się rozliczać (vat,ryczałt itp)

stałem przy telewizorach, nwigacjach i wszędzie to samo jedynie przy pralkach chłopaczek naprawdę widać,że się starał:) niestety tak jest u nas tak jest w media markcie w białymstoku- jak się nie upomnisz, to szukaj sam. oczywiście mowa nie o wszystkich pracownikach, ale o większości

DiDi

To że piszecie bzdury, to nie ma znaczenia, najważniejsze, że temat się przesuwa, pozdrawiam wszystkich dowcipnych

MR.Y a byłeś kiedyś w Avansie lub w NeoNet???

to co nikt nie chce szczurka?

pomóżcie Lusiaczek w znalezieniu domków dla szczurów :)

Mistrzu418, nie wiem czy to akurat ty jesteś normalny? Co ci do moich pieniędzy, na co je wydaję! Ty wydawaj swoje na chore dzieci z podlawskiego, ja wydaję swoje prywatne pieniądze na starą chorą suczkę. To są moje ciężką pracą zarobione pieniądze i nic ci do tego!

No własnie... Z chęcią posłucham coś O WZ.

a w rossmanie to juz nie wiem... nie orientuje sie. Przykro mi.

Jak podejdziesz na malacha z samego rana w poniedzialek i dobrze zagadasz to moze zrobia na ten sam dzien.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

@Jo_ka

Jestem członkiem zespołu Amor. I to nie zespół był winny średnio udanej zabawie, lecz zła organizacja wesela od drugiej strony. Sam fakt ze sala taneczka byla oddalona od sali do jedzenia korytarzem o kilkudziestometrowej dlugosci był głównym problemem. Nie było możliwości po kazym posiłku leciec na drugą salę ze sprzętem i zapraszać do zabawy. Biegac i wydzierać się też nie można.

Gralismy nie na jednym weselu i nigdzie nie bylo problemow, kazdy był zadowolony w 100%, to wesele było wyjątkiem, lecz nie z naszej winy.

NO cóż, każdy ma swoje zdanie. My wiemy swoje, Pani wie swoje. I tak niech pozostanie. Pozdrawiam.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Jeden z właścicieli YAM CAFFE to oszust i wyzyskiwacz-nie polecam do współpracy.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Gdzie można zdawać na karte motorowerową?

Jak szpanujesz baranie jeden z drugim takim chamskim słownictwem to wyskocz z lepszym txtem niż "wyjebać" kogoś, jeśli Twój zakuty tanim browarem łeb wogle jakieś konkretne zwroty przyswaja:D
Banda łomżyńskich jełopów:p
Skręca mnie od czytania tych wiadomości, bez względu na poruszany temat.
Pozdrawiam!! wszystkie udzielające się na forum Łomża TĘPE DZIDY...popracujcie nad swoim językowym warsztatem robaczki, bo jak dotąd to zbyt przyciągający on nie jest

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org