Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Knot Rady Miasta |
śledczy widze że jesteś fanem PEJI jest spoxo gośc !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Knot Rady Miasta |
W ulotce S-ni jest wyjaśnione skąd się biorą braki w bilansie między licznikiem głównym bloku , a sumą wszystkich podliczników: wszelkie małe przecieki na zaworach czerpalnych nie powodujące obracania turbinki wodomierza oraz na złączach rur. To samo dotyczy bloków nowych.
|
|
Ludzie którzy ledwo chodze na nogach co mają wiecej niz 27 lat i tp.
|
|
Dołączyłem. Chyba z czystej ciekawości... Jestem mile zaskoczony wysoką pozycją nietuzinkowych "bandów" ;-) "Czujność 10!" [DJ Cam - Free your turntable and your scratch will follow]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Poje...........ało cię ...... To bujda!!!!!!!! Zbych
|
|
A ukośnie też??? I po okręgu?
|
|
DrNo to jak już tak mał czasu nam zostało to zrób coś dla świata. Rozdaj majątek zacznij pomagać biednym. Nawiasem mówiąc ja jestem biedny mozesz mi kompa oddać nie przyda Ci się w końcu niedłógo koniec świata
|
|
Może to jakie wesołe miasteczko?:) No dobra, gdzie? W Wąchocku? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Jeśli nie pożyjemy, to nie zobaczymy... Skąd te apokaliptyczne wieści, Zbychu??? Podaj namiary
|
|
Wszystko jest "MOŻLIWE" [\b] Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Może zrobią takie tory i tramwaje ale jak by mieli cos robić to generalny remont Łomży !!
|
|
w Łomży to wszystkie tory się kończą :)
|
|
Ta unia nas oszukuje oni po to to zrobili żeby kase mieć !! ityle oszuszci !!
|
|
Mam prośbę do admina forum. Nastęnym razem, po modyfikacji mojego postu, proszę dodać stopkę "Modified by ...".
|
|
Ale są tu osoby które sie CZEPIAJĄ
|
|
DrNo glupoty piszesz. Nikt oprocz Boga nie wie kiedy bedzie koniec swiata. Wiec wszelkie domysly, wymysly, pentagony z krainy McDonalda, astromegahiperfizycy, astronowie, kosmonauci... i na kogo sie tam jeszcze powolasz tylko snuja fascynujace domysly. Wielu juz takich bylo co glupoty chrzanilo, i w 2000, i w 2024 i w 2039, i tralalala( w koncu trzeba czyms durna, spragniona sensacji publike podsycac). Jak koniec swiata ma przyjsc to przyjdzie, a zbliza sie wielkimi krokami(rozszerza sie lagalizacja aborcji, geje ida do slubu legalnie, lesbijki rowniez, handel dziecmi w wiadomych celach i mozna by tak wymieniac bez konca...). Takze nie szukajmy jakichs fantastycznych ksiazek, a rozejrzyjmy sie wokol siebie, zeby latwo stwierdzic zblizajacy sie koniec swiata.
|
|
Jakoś najfajniejsza akcja zbierania piniedzy dla tych potrzebujących
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |