wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"DIAGNOZY KACZYNSKIEGO SĄ IDIOTYCZNE"

tesz tak uwarzam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "DIAGNOZY KACZYNSKIEGO SĄ IDIOTYCZNE"

Tesz tak uwarzam.

zgodze sie z tym ze w ratuszu niezbedne sa zmiany bez tego nic sie w tej lomzy nie poprawi a hipermarket ale taki prawdziwy pomogl by wielu ludziom a nie pseudo markety biedronki

no troche nie na miejscu, ale mercio dobrze tam daje , raczej nikomu to nie bedzie przeszkadzać , a każdy Dj kiedyś zaczynał ...

Mnie interesuje jedno: Ciekawe jak poszedłby MS policjantom którzy mają dziś po 10 - 15 lat służby. I to nie tylko ci z OPP czy z komend miejskich ale i ci wszyscy z kryminlanego, z AT a PRZEDE WSZYTSKIM ci co siedzą na samej górze i pierdzą w stołki ;]

Jeszcze jedno: PRZEGLĄDAŁEM SOBIE PYTANIA Z MS I JEDNO Z NICH LECI TAK: "LUBIĘ CZYTAĆ O SPRAWACH ZWIĄZANYCH Z MOJĄ PRACĄ" TO JAK MAM ODPOWIEDZIEĆ SKORO NIE MIAŁEM ŻADNEJ STAŁEJ PRACY PONIEWAŻ CAŁY CZAS SIĘ UCZYŁEM ??

witam! jeśli ktoś ma problem z lokatorem, który nie płaci czynszu i nie chce się wyprowadzić - służę radami, jak w tym wypadku postępować, mam za sobą 2-letni proces wygrany /wyrok sądu - eksmisja bez prawa do lokalu socjalnego, mimo,że wynajmujący zasłaniali się posiadaniem małoletniego dziecka/ sprawa mimo,że bardzo ciężka ale okazała się do wygrania. Sprawa kosztowała mnie dużo zdrowia, ale są to sprawy nie beznadziejne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org