Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wczoraj w programie Forum jak tylko Gienek kłopotek wspomniał |
z tego co ja wiem to producent może sprzedać nawet 5-letnią oponę jako nową, jeżeli była dobrze przechowywana to będzie służyła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wczoraj w programie Forum jak tylko Gienek kłopotek wspomniał |
nowe= nieużywane, zreszto widziales co kupujesz więc teraz nie miej do nikogo pretensji, zrobiłes sie w h..ja więc nie pisz bzdur, jeśli wiedziales że cena opon sie wacha to trzeba bylo zastanowic sie przed ich zakupem, jakby nie bylo opona traci swoje wlaściwosci po paru latach LOL
|
|
LECH nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jak dobrze kojarze to zgodnie z wszelkimi normami itp. itd. opona moze byc sprzedawana i uwazana za nowa jesli jej data produkcji nie przekracza 36 miesiecy wiec nie ma problemu sklep ma dobry towar chociaz ja zawsze zamawiam kapcie w necie ekspres wysylka- 1-2 dni, troche nizsze ceny ( zostaje na montaz ) i opony zawsze swieze max 0,5 roku raz nawet sie trafily 2 tygodniowe
|
|
przestańcie pier.dolić nasz browar nie olał ŁKSu tylko pewni panowie z zarządu szukali frajera co za nich długi pospłaca, też bym złodzieji nie sponsorował i dobrze zrobili
|
|
kochamcieee@wp.pl
|
|
Ja go wezme!!! podaje meila. magik9999@wp.pl
|