Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO uprzedza,że uderzy |
Rozlewiska na wiosne "pod Łomżą" sa cudne. Forty w Piątnicy też. Dodalbym, ze w Drozdowie jet muzeum a w Nowogrodzie skansen i czolg... W malych miasteczkach mlodzi wyksztalceni inteligentni ludzie nie maja wiekszych szans na dobra prace wiec wyjezdzaja tam gdzie moga przynajmniej duzo zarobic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO uprzedza,że uderzy |
-
|
|
Mobil 1 przy Zawadzkiej
|
|
Zmiana nazwy jojo nic nie pomoże i tak wiadomo że to ty te brednie wypisujesz pod nazwą roler i pool, dam ci jedna radę jak NIE MASZ KASY to nie podejmuj się ani budowy ani remontu, bo nikt za darmo ci nie będzie robił......... A JAK TROCHĘ MASZ TO LEPIEJ ZAINWESTUJ W SWOJĄ NAUKĘ BO NAPRAWDĘ MASZ STRASZNE BRAKI..........
|
|
słuchajcie ludziska tu poruszamy temat o super firmie wodociągi!!!!
|
|
Jeśli ktoś kradnie nienależne pieniądze, bo o tych karafla piszesz to normalne, że powinien oddać z nawiązką. Jeśli chodzi o wakacje to pier...isz Stefan banialuki. Ja co roku wyjeżdżam na 2 tyg, a robociarz zapierniacza u mnie za kasę. A rolnik jak rolnik, narzekać potrafią tylko ci po 50-ce bo komuna ich przyzwyczaiła. Porozmawiaj z rolnikami w wieku 30-40 lat, na pewno nie beczą. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Czy zna ktoś dobrego endokrynologa w B-stoku? bo w Łomży jest chyba tylko jeden u którego trzeba spędzić minimum pół dnia żeby się dostać..
|
|
przeczytalam wszystkie wasze wypowidzi gowno wiecie
|
|
Witamy!!! żeby rozwiać wszelkie wątpliwości... Bilet na Libera&Grzeszczak kosztuje 25,00 zł i jest już do kupienia Właściwa strona rusza dzisiaj w nocy (jeszcze nie w pełni sprawna ale...) Pozdrawiamy AMNESIA MAXX TEAM
|
|
Do Locha , Powiem Ci tak : nie widzialem Cie w zyciu nigdy, nie znam Cie ,Ty mi ani brat , ani swat,,, ale po Twoim zachowaniu mam pewne wyobrażenie o Tobie ,,, widzialeś w życiu taki film FOLWARK , to sobie ciebie wyobrażam takiego wieprza , który dorwał się do koryta i nikogo nie dopuszcza a mu z pyska ocieka piana i resztki karmy,,, tak sobie Ciebie wyobrażam. To jest moja ostatnia polemika z Twoją osobą , nie zamierzam podejmować żadnej ale to żadnej polemiki, dlatego tak Cie traktuje , bo na Twoje zachowanie tak zasługujesz, to Ty rozpoczeleś taką formę , ale przyszło i na mnie opamietanie ze wiecej sie nie zniżę do Twego poziomu,,,szlus,,,
|
|
I weź tu zadaj pytnko na forum ja pytam bo wcześniej tankowałem i wchodziło mi na tej samej stacji 42-43 ,, litry" a teraz nagle 51 ,,litrów", a dziś znowu zatankowałem na innej stacji i ponownie weszło 43 litry i chodzi mi o to i tylko o to czy ktoś ostatnio miał podobnie . A wy wyjeżdżacie z tematem o zawartości cukru w cukrze .
|
|
Wogole za kadencji obecnego dyrektora ta szkola staje sie gettem i normalny czlowiek nie moze tam zniesc tego co sie w niej dzieje. Pozwolcie ze zacytuje dwie zasady w ktore Jacus wierzy w tej szkole: "1.Nauczyciel ma zawsze racje 2.Jesli uczen ma racje to patrz punkt pierwszy" Z tego wynika, że uczniowie wg Jacka to totalne bezmozgi i tylko cialo pedagogiczne to bóstwo ktorego uczen ma uwielbiac i byc mu oddanym niczym starozytni panom olimpu. Z całego serca odradzam wszystkim pojscia do tej szkoly , bo czlowiek nie dosc ze traci czas to i nerwy, a pozniej sie dziwia ze agresja wsrod mlodziezy. Dopoki jest dyrekcja , ktora jest obecnie to omijac tą szkole z daleka.
|
|
Witam. Gdzie w Łomży dostanę najtańsze nowe opony letnie. Gdzie też w Łomży można wymienić najtaniej olej do samochodu wraz z jego gratisowa wymianą. Pozdro!!!
|
|
kofi: fakt pokory mi troszeczke brakuje ale co tam ;D nawet nie wiesz jaką to jest dobrą reklamą :) ale z drugiej strony kto by napisał że "... ech u mnie w lokalu to same dziadowskie żarcie tłuste pomyje" he restauracja to to nie jest ale ponad wymogi typowych barów kebabowych wychodzi smakiem kebabów, gyrosów i klimatem lokalu tak jest i tego będę się trzymał a jeśli ktoś powie że to źle czy tamto to poprostu biorę to pod uwage i albo zmiany wprowadzam albo uważam że klient nie takiego kebabu/gyrosu kofi: spróbuj gyrosa z sosem koperkowym i mieszanym może trafi to do twojego gustu :) Santreo
|
|
Blade47 poruszył istotę religijnej wiary. Bo czym innym jest wiara w bóstwo konkretnej religii, z których każda "daje" boga o konkretnych cechach i właściwościach, a zupełnie innym problemem jest wiara w boga nieokreślonego, czyli istoty niematerialnej, absolutnej jako siły sprawczej naszego świata. Wiarę w konkretnego boga, np. chrześcijańskiego Jehowę, łatwo jest zanegować na gruncie racjonalizmu i logicznego myślenia z wykorzystaniem wiedzy współczesnego człowieka cywilizowanego. Dla ogromnej większości zanegowanie np. religii katolickiej, nie będzie tożsame z negacją wiary w boga, tego nieokreślonego. Stąd wielu staje się wierzącymi, ale nie praktykującymi, bądż praktykującymi sporadycznie, dla tradycji i towarzystwa, albo agnostykami. Ateizm jest stanem świadomości tych, którzy postąpili jeszcze jeden krok dalej.... Ateizm jest najwyższą formą świadomości człowieka współczesnego.
|
|
to nie wina baterii...
|
|
w siatke ? czy gale?
|
|
Jeżeli w wzgs-ie zatankowali Ci 53 a w statoilu 43 to wychodzi że w statoilu cię oszukali i nalali 10l mniej. O to łobuzy jedne!!!
|
|
Z tego co wiem, to w chwili obecnej w Orle gra kilku zawodników ŁKS, czyli tuż za miedzą ;)
|
|
a slyszeliscie o stosunku propan/butan? i o zachowywaniu sie tych gazow gdy jest zimno, a gdy cieplo?
|
|
tszeba uwarzac
|
|
no tak... lepiej sobie w łuku w leb strzelic niz z kałacha
|
|
Witam, Ma ktoś może namiar na białą Warszawę? Tel do właściciela albo adres stronki. Szukam do Ślubu. Widziałem ją w Łomży kilka razy więc myślę że jest stąd. Z góry dzięki za info.
|
|
hahaha no własnie
|
|
Ja ostatnio sie dowiedziałam, że jak kupuje się komplecik do chrztu dla dziecka, w tym sklepie na Długiej, na przeciwko Rossmana, to gratis na chrzczonce wypisują :)
|
|
ha ha Zorro vel Rudy102 sam ze sobą będziesz prowadził polemikę. Ot i prosze oto przykład zawziętości i przebiegłości rodem z piekła. Nie dało rady wczesniej to może teraz pod innym tematem. Z jednego nawiedzonego robi forum ha ha ha
|
|
jezeli konsument w chwili kupna zaznaczy,ze bedzie mozliwosc, ze odda towar to nie ma problemu, ale jesli tego nie zrobi i sprzedawca wbije to na kase to pozniej nie ma obowiazku przyjmowac tego przedmiotu, bo nie bedzie zgadzala sie ilosc towaru sprzedanego z iloscia towaru na sklepie i w razie kontroli ze skarbowki wlasciciel dostanie wysoka kare pieniezna, chyba,ze ktos wali na czarno i nie zawsze wbija wtedy to juz tylko dobra wola sprzedajacego
|
|
zal to czytac , szkoda klawiatury aby komentowac
|
|
Nie wiesz o tym, że najciemniej pod latarnią :D:D
|
|
dobrze :)
|
|
cena.... to bedzie zalezał od tego ile byłoby dzieci i na jak długo byłyby dziennie pod nasza opieką .....nie mam sprecyzowanej ceny chciałabym sie dowiedziec czy w ogóle byłoby zainteresowanie .
|
|
Co prawda nie mam dzieci ale zakładajac ze bym je mial, zapewne stawialbym w pierwszej kolejnosci na stary sprawdzony sposob czyli dziadkow . Gdyby i to nie bylo mozliwe z takich czy innych powodow, rozejrzalbym się za jakas sprawdzona i polecana opiekunka. Natomiast taki dom opieki moze i by się przydal ale musialby miec konkurencyjne ceny w stosunku do opiekunki. No i oczywiscie powinien byc prowadzony przez odpowiednie osoby, tak by rodzice byli spokojni o swoje maluchy. Ale pisze to jako osoba bezdzietna.
|
|
najlepszym piwem jest łomzynski full nie ma lepszego piwka popieram i bede popierał łomzyńskie piwko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |