Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Decyzja jest nieodwołalna - krzyż musi zniknąć |
na hali jest firmowy z podgórza co dzień świeża dostawa i wybór niezły,Można na miejscu zmielić odrazu na gotowo.Ja tam biorę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Decyzja jest nieodwołalna - krzyż musi zniknąć |
Zwierzęta ważniejsze od ludzi? Czy to napewno nie jest pójście na łatwiznę odwrócenie swej uwagi od ludzi,a skierowanie jej na zwierzęta? Czy napewno ten 1% od podatku nie można przeznaczyć na organizację służącą ludziom i ich nędzy?
|
|
A może trzeba by było kupić auto tańsze o połowę,a drugą połowę zaoszczędzonych środków prze znaczyć na ubogich?
|
|
Ja tez bardzo chcialbym kupic taka bluze !!! jesli ktos moze mi pomoc to bardzo prosze ! rozmiar xl i cena !!! albo jak wiecie gdzie mozna te bluze zamowic to prosze o cynk .... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
do mario697: ja czekalam 4 tyg!!!! wiec uzbroj sie w cierpliwość.........
|
|
Czemu ludzie zajmują się bardzo często zwierzętami,a nie ludźmi? Czy to po prostu łatwiejsze od wzięcia odpowiedzialności za człowieka? Czy zwierzęta porzucane trzeba trzymać przy istnieniu? Jak długo?
|
|
miałem rolety i nigdy wiecej ich nie założe, teraz mam żaluzje ISO i są dużo lepsze, tylko 2xdroższe od rolet
|
|
dokładnie tak jak piszą jeżeli nie masz 400 tyś to nawet się nie porywaj na budowe, chyba że masz działkie to +- 300 tyś. wystarczy ale skromnie
|
|
siema mam pytanie jak sie nie zdalo przypadkiem TSF to do tej samej szkolki wysyłaja w ktorej sie to miało ? :> i trzeba pisac tez two na nowo ?
|
|
ul kieszkowa obok starego dworca tam przyjmuje wieczorami i w niedziele sam korzystałem polecam
|
|
he dobre ale której biedronki :D ?? biedronek ci u nas pod dostatek :D
|
|
do mario697: na MS czekałam równy miesiąc. zadzwonili do mnie po 2,5 tyg. Oczywiście najpierw sama dzwoniłam i pytałam, czy wyznaczyli już termin, ale kazali czekać. Przebieg MS- miłe wspomnienia, test na kompie, a potem miła rozmowa, pani psycholog nie wnikała w żadne szczegóły, była uśmiechnięta i życzliwa. powiedziała od razu po rozmowie, że poszło mi dobrze i mam zacząć przygotowania do wz. Po 3 dniach od ms zadzwoniłam po oficjalny wynik ms. WZ był po 2 tygodniach od MS. I tu rozczarowanie :( Zdałam go, ale wspomnienia koszmarne, przewodniczący beznadziejny, kpił z mojej motywacji i stwierdził, że nie mam pojęcia co to praca w policji. Pytania były z ustawy o policji, zadania, środki bezpośredniego przymusu, sytuacja w której sama z koleżanką jadę na interwencję do 2 pijanych mężczyzn--- twierdził, że baby sobie nie poradzą.., kto jest komendantem głownym policji, kto wojewódzkim. ogólnie rzecz ujmując chodziło mu o wyprowadzenie mnie z równowagi. AAAA.....i nie mam pojęcia co to Policyjna ADRENALINA! ;)) życze powodzenia!!!
|
|
ilość miejsc jak narazie max 8 osób wpisowe do ustalenia około 100 zł po turnieju stoliki do dyspozycji graczy oczywiście ,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |