Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Choroba psychiczna czy walka o kromkę chleba? |
mam pytanie ile biora majstry za postawinie domu lub ile za metr kw . jakie sa ceny ? moze ktos sie orientuje i szukam dobrego mastra do postawienia chaty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Choroba psychiczna czy walka o kromkę chleba? |
ale mam laptopa i chce dziecku zainstalowac gre ale nie moge bo wyskakuje ze nie mam windowsa 95 ...jesli ktos wie niech powie jak
|
|
trzeba kliknąć prawym przyciskiem myszy na plik który uruchamia grę, właściwości, w okienku wejść w zgodność i wybrać tryb zgodności z win95 (tak jest w xp powinno być i vista)
|
|
Witam wszystkich!! Jestem nowa na forum. Powyżej przeczytałam, że dysponujecie pomocami do zdania multiselect Jesli ktos może to prosze o przeslanie na e-mail mlodacom@op.pl Bede bardzo wdzieczna bo juz raz oblałam i tym razem chos troszeczke chciałąbym sie przegotowac. Z gory dziekuje VERGISS MICH
|
|
Bardzo się cieszę, że powstanie nowy basen, ale... co się dzieje z basenem w SP10? czy ktoś orientuje się, kiedy zostanie otwarty?
|
|
W tamtym roku nie było żadnego niedoboru i listy były zamknięte w połowie lipca na amen . Racja jest taka, jak rzeczywiście napisał tomek z lomzy . Nawet jeśli znalazł się ktoś taki, co miał 90 pkt, to długo nie zagrzeje miejsca . Zwykle takie osoby, które nawet jakimś cudem dotarły do klasy trzeciej, to potem na maturze był zonk . Są to takie osoby, które niekoniecznie muszą mieć egzamin dojrzałości i iść na studia . Po prostu przerost formy nad treścią . Winni też często są sami rodzice, którzy myślą, że ich dziecko jest zdolniejsze niż sądzą nauczyciele . Powinni obrać inny kierunek i poszukać innej szkoły . Zawodówki są dla ludzi . Nie wstydźmy się tego .
|
|
jasiulku twoj indywidualizm w kazdym temacie (widzialam inne topiki) przybral juz forme patologii... dalej rob z siebie "gwiazdke" forum lomzynskiego. pozdro dla twoich fanow. VERGISS MICH
|
|
I zgadzam się z Katarynką 13, to bardzo dobra szkoła .
|
|
Pizza z DaGrasso jest dobra, przynajmniej ta którą ja zamawiam (Funghi) ;) Dowóz dośc szybki, w dodatku za darmo do 16. Cena pizzy nieduża... Czego więcej chcieć? ;) Ale to fakt, że 4Pory robią najlepszą pizzę. Tylko szkoda ze taką małą, ale za to nadrabiają jej zawartością ;) Jakie bary / restauracje w Łomży przywożą na dowóz poza Chilli Pizza, Dagrasoo, TelePizza i 4Poami Roku (tu trochę naciągane, taksówkarze przywożą za cieżkie pieniądze ;/) ?
|
|
leszczów to poszukaj kolezanko u siebie w domku :)
|
|
Ci co najwiecej wiedzą patrze najwiecej sie udzielają VERGISS MICH
|
|
większość to grajki ze skate parku, choć jest kilku chłopców z przyszłością. z wyróżniających to chyba tylko Tarnowski Łukasz, ma chłopak umiejętności oraz potencjał.
|
|
wiolet20 możesz napisać gdzie zdawałaś TWO, TSF i MS i jak to wszystko wyglądało?? Z góry dziękuję
|
|
W tamtym roku trzeba było zapłacic za dom 250m2 z garazem 27tys zł. plus wiezba dachowa. Wtym z tego co słysze bedzie raczej taniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |