Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
demokracja w wydaniu PiSiorów |
Tak budują nowe biedronki :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: demokracja w wydaniu PiSiorów |
OO wielke przedsiębiorstwo faktycznie. iKEA cASTORAMA CARREFOUR I JAKAŚ DUUŻA GALERIA.KILKA BIUROWCÓW.POWIĘJSZENIE TERENU ŁOMŻY.Co za tym idzie nowy prezydent:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Popieram lustratora... Wybrałbym nowego Civica w sedanie zamiast Corolli/Aurisa...
|
|
Legitymowanie osób jest jednym z głownych zadan policjantów(zwlaszcza pelniacych sluzbę patrolową) to rutynowa czynność która nie jest żadną karą tylko ma za zadanie np poszukiwanie osób ukrywających się przed wymiarem sprawiedliwości,zaginionych,poszukiwanych itp Co do w/w sytuacji nawet jeśli nagrałeś interwencję przeprowadzoną przez tego policjanta to i tak gówno mu zrobią.Moga wszcząć postępowanie wyjaśniające,dostanie naganę i tyle :) A Ty taką afere robisz...
|
|
Legitymowanie osób jest jednym z głownych zadan policjantów(zwlaszcza pelniacych sluzbę patrolową) to rutynowa czynność która nie jest żadną karą tylko ma za zadanie np poszukiwanie osób ukrywających się przed wymiarem sprawiedliwości,zaginionych,poszukiwanych itp Co do w/w sytuacji nawet jeśli nagrałeś interwencję przeprowadzoną przez tego policjanta to i tak gówno mu zrobią.Moga wszcząć postępowanie wyjaśniające,dostanie naganę i tyle :) A Ty taką afere robisz... Za czasów Milicji nawet do głowy by Ci nie przyszło nagranie interwencji... Widać,że społeczeństwo nie bite staje się toksyczne... ;)
|
|
na 3-go maja w salonie fryzjersko-kosmetycznym u Katarzyny Serafińskiej
|
|
A kiedy te wesele?
|
|
Sama jesteś wieśniara ;) Pisze się "jakichś" jak już. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czlowieku a gdzie ty widziales tam 16to letnie dzieci grajace w maszyny czy w karty.......!!!akurat co do tego nie mozna miec zadnych zastrzezen!Moze ty masz 17lat i nie chcieli cie wpuscic to juz inna sprawa!fakt barmanki sie popsoly nie ma co i nawet jesli podejdziesz do baru z usmiechem na twarzy to licz sie z tym ze zanim jedna z 2ga wogole podniesie dupsko z krzeselka to juz cud.......ja rozumiem ze mozna miec zly dzien ale zeby co dwa dni tak bylo.....praca jak kazda a nawet bardziej wymagajaca jesli nie czojesz tego co robisz to rzuc to! Pozdro dla wszystkich barmanek lubiacych swoja robote
|
|
BYŁ TAKI TEMAT... WIEŚNIARO:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |