czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
demokracja w wydaniu PiSiorów

Tak budują nowe biedronki :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: demokracja w wydaniu PiSiorów

OO wielke przedsiębiorstwo faktycznie.
iKEA cASTORAMA CARREFOUR I JAKAŚ DUUŻA GALERIA.KILKA BIUROWCÓW.POWIĘJSZENIE TERENU ŁOMŻY.Co za tym idzie nowy prezydent:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Popieram lustratora...

Wybrałbym nowego Civica w sedanie zamiast Corolli/Aurisa...

Legitymowanie osób jest jednym z głownych zadan policjantów(zwlaszcza pelniacych sluzbę patrolową) to rutynowa czynność która nie jest żadną karą tylko ma za zadanie np poszukiwanie osób ukrywających się przed wymiarem sprawiedliwości,zaginionych,poszukiwanych itp
Co do w/w sytuacji nawet jeśli nagrałeś interwencję przeprowadzoną przez tego policjanta to i tak gówno mu zrobią.Moga wszcząć postępowanie wyjaśniające,dostanie naganę i tyle :) A Ty taką afere robisz...

Legitymowanie osób jest jednym z głownych zadan policjantów(zwlaszcza pelniacych sluzbę patrolową) to rutynowa czynność która nie jest żadną karą tylko ma za zadanie np poszukiwanie osób ukrywających się przed wymiarem sprawiedliwości,zaginionych,poszukiwanych itp
Co do w/w sytuacji nawet jeśli nagrałeś interwencję przeprowadzoną przez tego policjanta to i tak gówno mu zrobią.Moga wszcząć postępowanie wyjaśniające,dostanie naganę i tyle :) A Ty taką afere robisz...
Za czasów Milicji nawet do głowy by Ci nie przyszło nagranie interwencji... Widać,że społeczeństwo nie bite staje się toksyczne... ;)

na 3-go maja w salonie fryzjersko-kosmetycznym u Katarzyny Serafińskiej

A kiedy te wesele?

Sama jesteś wieśniara ;)
Pisze się "jakichś" jak już.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

czlowieku a gdzie ty widziales tam 16to letnie dzieci grajace w maszyny czy w karty.......!!!akurat co do tego nie mozna miec zadnych zastrzezen!Moze ty masz 17lat i nie chcieli cie wpuscic to juz inna sprawa!fakt barmanki sie popsoly nie ma co i nawet jesli podejdziesz do baru z usmiechem na twarzy to licz sie z tym ze zanim jedna z 2ga wogole podniesie dupsko z krzeselka to juz cud.......ja rozumiem ze mozna miec zly dzien ale zeby co dwa dni tak bylo.....praca jak kazda a nawet bardziej wymagajaca jesli nie czojesz tego co robisz to rzuc to!
Pozdro dla wszystkich barmanek lubiacych swoja robote

BYŁ TAKI TEMAT... WIEŚNIARO:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org