Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alarmująca analiza w sprawie wyborów! |
Jeśli jestes "niezbyt kulturalny" to wogule tam nie przychodzi i tyle bo wioche tylko zrobisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alarmująca analiza w sprawie wyborów! |
zenuak - to widac nie jadles prawdziwego kebaba :) mieso kebabowe nie powinno byc z kurczaka czy innych wynalazkow... no ale co kto lubi...tylko jak mozna nazywac kebabem bule z jakas salata i kawalkami kurczaka? TO NIE JEST KEBAB tylko jakis wytwor kebabo-podobny ale powiem ci jedno:swiat nie konczy sie na lomzy - sprobuj kiedys PRAWDZIWEGO kebaba (niekoniecznie na malacha) i gwarantuje ze nie poznalujesz. Pzdr a co do IPN to sie zgadzam z tym miesem. moglyby byc mniejsze platy bo ciezko sie do tego zabrac :)
|
|
"miss ekonomika"......smiechu warte.....i po co te wybory!?Chyba tylko po to zeby te uczestniczki podniosly swoja wartosc w oczach nauczycieli,kolezanek i kolegow ze szkoly......totalny bezsens czy to im pomoze w nauce,pozniejszej pracy,zmieni ich zycie na lepsze!!Nie sadze!!\Dla mnie jest to tylko i wylacznie obajawa proznosci i lansowania tych dziewczyn....osobiscie nawet jak by przy wejsciu na ta impreze rozdawali szampana to i tak nie ma po co isc!!
|
|
Witam. Od razu na wstępie -- NIE INTERESUJE MNIE SŁOWA JAKIŚ WIEŚNIAKÓW ŁOMŻYŃSKICH ZE JUŻ BYŁ TAKI TEMAT !!!!!!!!!!! W tym temacie ceny i opinie się ciągle zmieniają a ja mam zamiar dowiedzieć się czegoś na Bieżąco. A więc... - Kamerzysta - kogo polecacie i jakie ceny w Łomży są - Fotograf - jak wyżej. Dziękuje za rozsądne odpowiedz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |