piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TÓSKOBUS

a mi z malacha 6 sie nie podobało mięso. wygladało jak stara mielonka i zrezygnowalem z jedzenia tam... raz w zyciu tylko jadlem takiego kebaba z mielonki i nigdy wiecej nie zjem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Tak trzymać...:)

zalatuje mi tu licencjatem z zarządzania

Re: TÓSKOBUS

znaleziono kluczyki samochodowe i od mieszkania w okolicy bloku piękna 7(przy skrzyzowaniu z wiejska) kontakt 512 779 027

Może w Łomży nie znajdzie, co nie znaczy, że takich nie ma. Przykład pierwszy z brzega:
http://allegro.pl/item529185789_mini_czytnik_kart_microsd_microsd_hc_transflash.html
13,50zł wraz wysyłką
Żadnego adaptera na SD nie potrzeba.

cyfra 6.... ja ją tam wyraźnie widzę.... ;-)

I nawet w odpowiedzi tak jest:

Mieczkos nie wiem kiedy byłes na Al.legionów 32D ale teraz tam jest Trupek(jak był od lat)i SKOK .Dzieki za checi juz oddałem do lokalnego foto tam zrobią . Jednak Łomża to koniec świata a i tak ludzie jej nie znają .Pozdrowionka.

SaneOne na ulicy powiadasz :) To i chyba też pare razy oberwałeś co?

ale tam nie da się jeżdzić

Myślę,że powinieneś zacząć od fotografii analogowej.Każda dziedzina wymaga podstaw i warsztatu,a fotografia analogowa z pewnością Cię tego nauczy(jeśli będziesz chciał).Na pewno Twoje ujęcia będą bardziej przemyślane,bo z oczywistych względów będziesz "szanował" klatkę.Dzięki tej pozornie archaicznej technologii poznasz "zasady działania" światła,bo będziesz musiał się dowiedzieć co to jest czas na aparacie,przysłona,kross itd,itp. i jakim kreacjom to służy.Na początek polecam Ci lekturę
"ABC wszystko o fotografii".Trochę gruba,ale nie musisz jej całej przecież czytać...no i oczywiście dużo pstrykać i pstrykać(no może nie tyle,co cyfrówką,bo finansowo podupadniesz) i chodzić i patrzeć i węszyć i cierpliwością się wykazywać(szczególnie w przyrodzie).
A odnośnie aparatów, to bardzo dobrymi ze względu na osiągnięcia i konstrukcję są minolta X700, a z autofokusem minolta dynax 7xi.A w ogóle to musisz pamiętać,że to Ty robisz zdjęcia,a aparat Ci tylko pomaga,jak łopata przy kopaniu ogródka-więc możesz nawet pstrykać starym,poczciwym zenitem,a chwile,które świadomie uchwycisz będą zapewne niepowtarzalne,czego Ci szczerze życzę

AdamMalin , co Ty opowiadasz ? Jeżeli nie byłeś , nie widziałeś , to przynajmniej skorzystaj z Google.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org