wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS to wam zrobi Grecję bis!!!

To moze sale techno otworza hehe:P a na powaznie zna ktos final sprawy zagryzienia mlodego chlopaka pod klubem milano?? bo to chyba jakos dziwnie przycichlo

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS to wam zrobi Grecję bis!!!

Skarbulenka jaka dostalas odpowiedz po tych dwoch tygodniach?? Ja zdawalam we wtorek no i dzielnie czekam na wyniki:-)

Finał sprawy jest taki, że właściciel nic nie ucierpiał. Jak zwykle w takich sprawach sąd był na tyle niekompetentny że uznał brak winy szefostwa lokalu w całej sprawie.
Wystarczy dobry prawnik kasa i układy a z najgorszego przestępcy można zrobić anioła!

U mnie woda jest, i o dziwo, wreszcie gorąca.

Zapraszamy na Łomżyński serwer

Counter Strike NON-STEAM

Pełna nazwa klanu -> BlooD TeaM

IP -> 91.203.135.8:27081

HASŁO -> bt

FORUM -> http://bloodteam.eev.pl/index.php

Rejestrować się :)

Riposta

Do Ryśka W gielczynie kiedyś byliśmy i milo wspominam , jak dużo ludzi i śniegu super i blisko potem taxi do domu wracać ;-) 604152065

tak jak koledzy napisali powyzej... czyt. Tommek i katarzynka304.
pogadaj z ludzmi ktorzy skonczyli chociazby elektronike ;) ja mam paru takich znajomych i z tego co mi powiedzieli jest to po pierwsze nielegalne bo moc w polsce jest tylko do 4W, a jakosc spada. Co nie oznacza ze uniden to zle radio ;)

Autor: A.D. (---.elomza.pl)
Data: 08-01-09 15:06

Finał sprawy jest taki, że właściciel nic nie ucierpiał. Jak zwykle w takich sprawach sąd był na tyle niekompetentny że uznał brak winy szefostwa lokalu w całej sprawie.
Wystarczy dobry prawnik kasa i układy a z najgorszego przestępcy można zrobić anioła!

Dokładnie i lekarze uznali że to psy a miał też inne obrażenia więc zalll mowić wogóle jak to wszystko pracuje
ale mogli nastepny proces ale to bez sensu nowe obdukcje robić

Mały 8 zł duży 10
sosy pikantny łagodny mieszany czosnkowy
i wszystko ok xD

Debile.Nie żebym kogoś bronił .Ale co wolicie

a)obskurny budynek w środku miasta z namalowanym h.u.jem przy oknie na piętrze budynku ,w którym uczy sie niezbyt bystra młodzież

b) czy odrestaurowany budynek , przy głownej przelotowej ulicy miasta , w którym ma siedzibe OKE ( OKE w Łomży obejmuje podlaskie i warm-maz, chociaz w jednym aspekcie coś znaczymy )

witam. Mam na sprzedaniu orginalne gry Brothers in Arms: Hell's Highway za 90 zł oraz Stalker: Cień Czarnobyla za 40 zł. Sprzedaję gry gdyż przeszedlem je. Kontak gg: 7966148

najtaniej jest naprzeciwko orlenu w brame sie wjeżdza NO po 3,30 jakość też nizła

do alfik89
zastanów się co piszesz jeśli nie wiesz nic na ten temat to się lepiej nie wypowiadaj!

arkadia, galeria moktow chyba jedne z najwiekszych i najbardziej konkurencyjnych. spore sa tam przeceny. na zlote tarasy nie ma co liczyc. takie moje zdanie, sam kupuje.

Polecam SOLARIUM SUDAN SUN-korzystam z ich usług od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.Bardzo miła obsługa i bardzo czysto.
pozdrawiam

swietny artykul, durzo prawdy mowi. tez nie czuje sie podlasianinem. prendzej bym sie pogodzil z tym, rze suwalki bylyby stolica naszego wojewudztwa i nazywalo sie suwalskie

więcej: http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35241,6140309,Podlaskie_bez_Podlasian.html

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

Nie raz słyszałem w radiu czy TV, że coś tam było "w Augustowie na podlasiu".
Po mediach nie spodziewam się nawet odrobiny rzetelności w tym co mówią czy piszą, bo to przecież oni kreują rzeczywistość i wiedzą najlepiej gdzie co jest (nawt jeśli nie ma lub jest gdzie indziej). A z perspektywy warszawki to wszystko jest dziki wschód. Łomża, czy Augustów to kolejna wioska po drodze nad jezioro. Potem inni powtarzają te bzdurki i mamy podlasie od Litwy do Wysokiego Mazowieckiego.
Moim zdaniem najprościej byłoby mówić o województwie białostockim tak jak o opolskim czy łódzkim i wszystko byłoby jasne i klarowne.

zgadzam się z ans, naprawdę świetny listonosz, zawsze uśmiechnięty, super

Zgadza sie u Ryśka jest super, polecam

Po pierwsze zimny prysznic na zmianę z gorącym, później:
kefir lub maślanka, dużo VIT C pod każdą postacią (np. sok z kapusty kiszonej lub cytryny). Nie polecam zadnych rosołków z proszku ani innych rzeczy zawierających jakieś E trucizny. Sen i czekać. A na drugi raz więcej rozsądku w tym, co i jak się pije.
pozdrawiam
życzę zdrowia

Imprezka była chyba warta tego co ?? na kaca najlepsze jest powietrze z materaca hehe... nie no żartuje ;P

Serialnie to piwko powinno postawić cię na nogi

Pozdrawiam

nie porownuj Primery do Nubiry bo to dwa inne swiaty!

Oczywiście ze białko nie jest wskazane podczas picia alkocholu, ten reaguje z białkiem powodując uszkodzenie lub smierć komórek, ale jak mysle potocznie nazywany kac jest po piciu na drugi dzien. Wogole alkocholu nie powinno sie łaczyc z niczym, bo zawsze jakas reakcja z czyms moze nastapisc, czysta chemia... miód jak napisałem wcześniej super sprawa, najlepiej wogole wypic go przed planowana impreza:)

Klin w postaci "bloody mary" drinka. Jak mam wstret do alko na drugi dzien, tak bloody mary wchodzi jak miod i czuje sie lepiej. Cezko poprzestac na jednym, ale radze tak jednak zrobic.
Dla niewtajemniczonych to drink z wodki, soku pomidorowego przyprawiony tabasco sosem na ostro, worcestershire sosem, sokiem z cytryny, limonka. Znajomy dodaje czarna oliwke, ciut ogorka kiszonego. Bomba, ale oczywiscie dla kazdego dziala cos innego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org