Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Wałęsa kłamie? |
WaWa- Hempszop TO JEST TO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Wałęsa kłamie? |
|
FASHION HOUSE - Outlet Centre Piaseczno
|
|
Monika983 pozytywna-zdałam :) a Ty też w Radomiu zdawałaś?
|
|
ciekawe co zrobia z ławkami ktore beda stac na sali gimnastycznej w ekonomiku?? bo napewno będą stac bo sa probne matury, i ja watpie zeby komus sie chcialo o 23 znosic i ustawiac je na poniedzialkowa mature z angielskiego he
|
|
Haha no nie no nie moge:) Ciekaw jestem czy człowiek zapytany o Łomżę skojarzy ją z ŁKSem czy z tym że OKE w Łomży obejmuje podlaskie i warm-maz. A tak wogóle co to za podziały? W drzewnej młodzież nie bystra a w I niebiańska anielska i co jeszcze? Zresztą czemu miasto nie dało pieniędzy na odrestaurowanie budynku skoro tak się tego czepiasz? PS. Nie uczyłem się w Drzewnej:) ![]() caractère allemand
|
|
Polecam równiez lasvegas, znajomy tam robi, solidna firma, jak cos z samochodem mi sie dzieje zawsze jade tam, no czesto ciezko0 sie dopchac ale wole dluzej poczekac a miec dobrze zrobione
|
|
Sorki, że powielilem na forum ten temat. Ale przychylam się do zapytania rybka22. Ile tej kasy się daje wg Waszych oberwacji? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |