Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
od dzis nie kibicuje polskiej kadrze w piłce nożnej, wole zeby przegrali wszystk |
uważam nie jestem wielkim kibucem ŁKS-u ale uważam, że klub powinien dostać wsparcie. Ogladałem obiektyw (czy jak to sie tam zwie ten lokalny serwis info) i tam powiedzieli że była debata nad rozgospodarowaniem srodków zaoszczedzonych w 2008r. jesli to sa środki zaoszczedzone to uważam ze lepiej przeznaczyć je na ŁKS niż na premie dla radnych. A że ŁKS jest po3bny podam głośny przykład Lecha POZNAŃ!!!! W prasie zamieszczono wywiad z prezydentem poznania który parę lat temu pojechał na takie szkolenia administracyjne w związku z wejściem Polski do UE. I pierwsze pytanie Niemców było: w której lidze gra wasz klub piłkarski?? No i Niemcy wytłumaczyli im jakie znaczenie marketingowe ma klub piłkarski. Od tamtego czasu miasto pomogło klubowi wyjść z długów i wsparło na tyle że Lech powrócił do ekstraklasy (większość nie pamięta że Lech grał wtedy w 2 lidze). Klub piłkarski może przynieść miastu poważnych inwestorów oczywiście nie wszystko od razu ale 450 tyś zł to moim zdaniem nie jest duża kasa jak na budżet miasta, zwłaszcza że ŁKS prowadzi szkołę piłkarską czyli de facto pracuje z młodzieżą itd. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: od dzis nie kibicuje polskiej kadrze w piłce nożnej, wole zeby przegrali wsz |
a ja obawiam się że to może być jakaś mafia paliwowa która wymusza na wszystkich takie stawki a jak ktoś się wyłamie to go spala albo rodzinę zastraszą i nikt się nie wyłamuje. bojkot stacji to dobry pomysł ale gdzie mam zatankować?? boli mnie ta sytuacja, a gdy tankuje krew zalewa W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: od dzis nie kibicuje polskiej kadrze w piłce nożnej, wole zeby przegrali wszystk |
a ja uważam że jeśli ktoś chce mieć psa to powinno się go rejestrować w urzędzie miasta. każdy pies dostał by chip pod skórę i by było wszystko jasne. taki chip to wydatek około 30 zł wiec tyle co szczepienia. I straż miejska by chodziła i odczytywała z chipa czy właściciel zapłacił podatek za psa i czy był szczepiony a jak by złapali bezdomnego psa to też by było wiadomo czyj jest i pociągnęło do odpowiedzialności. Z krowami sobie poradzili teraz czas na psy. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: od dzis nie kibicuje polskiej kadrze w piłce nożnej, wole zeby przegrali wszystk |
przeczytajcie tekst z przed kilku lat, bo na prawde warto: 19 października 2005 08:35 http://www.zse.4lomza.pl/index.php?wiad=5711 "Wykorzystajmy modę na ŁKS i do zobaczenia w sobotę na Górniku. " zdanie kończące artykuł.... mody na ŁKS z perspektywy lat nie wykorzystano to fakt, ale kiedyś ktoś napisał: miasto „NIE POWINNO MUSIEC, ALE POWINNO CHCIEC WSPIERAC KLUB”.
|
|
bez kitu pewnego pieknego dnia zatrudnie sie w tej firmie ale zapewniam was jezeli tak sie dzieje w tej firmie to nie ja bede mial sraczke przed kazdym wyjsciem do pracy adomyslcie sie kto
|
|
jak zwykle kicha , wszystkona rockowo, nic na świezym powietrzu , słuszna sprawa ale organizacja do d....y, nie obwiniam orgaizatorów ale władze miasta ze jak zwykle NIC nie robia, Łomża to jedna wiela wioska , nie ubliżając wioskom, zycze udanych zbiorów tylko za rok pomyślcie o tych którzy nie słuchaja rocka !!!
|
|
Re: od dzis nie kibicuje polskiej kadrze w piłce nożnej, wole zeby przegrali wsz |
po co sypac samochody wyjezdza:) wracajac do pytania to jest to wies w miescie nie byloby takich problemow.... tyle w tym temacie
|
|
***** jak miasto Ci brzydkie to wypierdalaj stąd, gdzie ten lokalny patriotyzm... Zero wartości i idei w sobie masz kamkaj. Ledwo co prawko wziełeś a już furą z rana chcesz sie wozić.. Zapierdalaj z buta dla zdrowia !! I odbij od MIASTA ŁOMŻY !
|
|
Zgadzam się z "niekumaty_piknik" Jak nie podoba się to won - do grześ27
|
|
a u mnie na dzielni ulice odsniezone, chodniki odsniezone, pelno soli i piasku he wiec mieszkacie na jakims zadupiu z domkami hehe
|
|
polecam dr. gosk chodze od 16 lat przyjmuje na polowej
|
|
"niekumaty" a dobrze mówi, takie są uroki zimy, jak Ci śnieg przeszkadza to zamiast pisać na forum to łap za łopatę i odgarniaj. Ja dziś jeździłem samochodem i uwierz ,że nie ma się co denerwować na warunki drogowe, po prostu uważaj jedź ostrożnie,zima. Spacerek godzinny z psem też już odbyłem, nie miałem problemów, żeby przejść po chodniku. Po za tym kamkaj ,że nie widziałeś "odśnieżarek ani piasku lub soli" to nie znaczy ,że nie jeżdżą gdy są potrzebne. W naszym mieście dużo da się zrobić ale nie rób wielkiego halo z powodu odrobiny śniegu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Już teraz to ty ja juz sam nie wiem W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja do goska chodze jak musze, z przychodni na polowej polecam dr. Sławińska
|
|
Ludzie narzekacie a najpierw byście sie dowiedzieli się jak jest. Jest jakiś tam przepis, że schronisko samo nie może podjąć decyzji o złapaniu psa. Zgłaszający musi zadzwonić do Urzędu Miasta i zgłosić o błąkającym się psie. Dopiero oni wypełniają papierki, dzwonią do schroniska i wtedy jest możliwość odłowienia psa. Wiem, bo dwa razy już ich wzywałam, najpierw zadzwoniłam do schroniska, tam mi Pani wytłumaczyła jaka jest procedura, a po 3 godzinach przyjechali po pieska. Narzekacie na schronisko? Jakich mamy radnych i obywateli takie mamy schronisko! Większośc ludzi sądzi, że pieski śpią tam na polarowych kocykach i jedzą karmę pierwszej klasy. W naszym mieście potrzebna jest kuracja szokowa (taka jka np. z aborcją na Starym Rynku). Skąd schronisko ma wziąć pieniądze wystarczające na godne życie tych psów? Wiecie ile tam idzie dziennie karmy? Jest wiele psów potrzebujących leków... Szkoda Wam dać kilka złotych? Macie w domu stare koce, bluzy? Teraz to się tam bardzo przydaje. Jak mam nadwyżkę karmy to zawsze ją tam zawożę, koce, narzuty, stare dywany, wszystko co się może przydać. Ludzie nie można patrzeć na to z góry. Trzeba tam pobyć, zobaczyć jak miasto "pomaga". W innych miastach urzędy pomagają schroniskom, a u nas może z 10% z podatku od psów idzie do schroniska, a reszta do kieszeni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |