Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postawmy na kobiety |
Zamula zamula czasem. Jak się ma prędkość tylko ustawioną maksymalną a minimalna na poziomie 0 to jak każdy się wpierdzieli... to tak jest. Ogółem za tą cenę narzekać nie mogę. Przynajmniej jak coś się dzieje to niezapeszająca zawsze odbiera telefon.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postawmy na kobiety |
Hmm to, że sobie życzymy Szczesliwego... to wiemy, ale jestem ciekaw co życzymy naszemu miastu? Co chcielibyśmy żeby sie w nim zmieniło w nowym roku? a co może żeby zostało? Moze ktoś to przeczyta z możnych naszego miasta i chociaż troche weźmie pod uwagę w Nowym Roku. Jarek
|
|
spróbujcie skręcić w lewo wyjeżdżając spod szkoły muzycznej ;]
|
|
Witam! Aresa odradzam po 3 miesiącach komputer się do niczego nie nadawał, tak był zawirusowany :/. Ale polecę pewien sposób (głownie do ściągania filmów): W google.pl wpisujemy: RS (rapidshare) + PL (polski lektor) + tytuł filmu! Wyszuka nam mnóstwo linków! Wystarczy zacząć ściągać! Przeciętnie film ściąga mi się 2-3 h. Jest podzielony na 4-6 części. Wystarczy je rozpakować. Co najważniejsze nie mam super szybkiego Internetu, a gdy ściągam film mogę normalnie z niego korzystać. Nie było to możliwe przy ściąganiu przez Aresa. Transfer przy takim ściąganiu nie spada (przynajmniej mi) poniżej 60–64 kb/s! PS Jest przy tym jeden mały problem. Choć sam nie wiem czy to problem xD, bo rejestracje na forach są darmowe. Trzeba zarejestrować się na danym forum aby zobaczyć link. Polecam forum nedds.pl jest tam multum rzeczy (nie tylko filmów). Zresztą jak się zarejestrujecie to zobaczycie! Mam nadzieję, że pomogłem!
|
|
Ja też tam byłam na weselu i bardzo miło wspominam.
|
|
Sorry, nie wiem w jaki sposób wysłałem to 2 razy. Na tym forum nie ma opcji edytuj, chyba to nie mogę tego poprawić! Jeszcze raz sorry!
|
|
rybka22 podaj jakis namiar do siebie mam pytanie
|
|
Qrfa, tylko mi dziecka nie obudzić !
|
|
hahaha :D
|
|
Wie ktos z was co sie dzieje z treningami muaythai ktore mialy byc od nowego roku? abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Pensjonat i restauracja RETRO nota 5. Jedzenie super, obsługa 1 klasa, sala super klimatyczna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |