niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coraz więcej osób popiera PiS

ahhh dzieci dreogie ogarnijcie się wy wreszcie:) poważne pytanie i kretyńskie odp

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coraz więcej osób popiera PiS

Nie polecam!!!!!!!!!!!!! wszystkie negatywne opinie to niestety prawda

Raporty swoje a zycie swoje. Zawsze ich statystyki sa bardzo dobre a na ulicach tego nie widac. A co do Lomzy to mamy naplyw szumowin z okolicznych miejscowosci(ostrow,kolno) z ktorymi nasza lomzynska policja nie moze sobie poradzic.

Czy wraca moze ktos jutro (czwartek 27.XI.) do Lomzy z Warszawy w godzinach wieczornych tj. ok 20.30?

dzięki za info ;)

Do Cyon: tak miałam tą rozmowę i nic sie od niego nie dowiedziałam co tak naprawdę zrobiłam źle. Chociaż moim zdanie powinni uzasadniać to, dlaczego sie oblało. Chociaż naprowadzić. Może poprostu za duzo osób w moim terminie dobrze napisało i musieli kogoś wyeliminowac? no coz zobaczymy jak to bedzie przy kolejnym razie ale napewno napiszę:)

Witam.Czy otwarcie jest dzisiaj?O której godzinie dokładniej?

nie jestem pewien ale chyba juz jest otwarte

Hmm wystarczy trochę wcześniej wyjść z domu?
Ewentualnie zadzwonić do PKS czy co tam u was jeździ.

aha dzieki edo75

Jak sie domyślam to może sklep z konsolami itp itd ?! To u nas w Łomży takie coś będzie..? Nawet nie widziałem , jestem mile zaskoczony ;-)

już wysyłam:) a do zuzia11 to trochę dziwnie że nic nie powiedzieli ani nic.... może wyszło na to ze miałaś za mało punktów czy coś.....

interesuje mnie wyjazd ok 14. 2 miejsca

Najpierw niech kolega spróbuje zgłosić sprawę u dyżurnego ruchu, a paragony za taksówkę też niech zbiera. Możliwe jest odzyskanie pieniędzy za kursy.

ludzie dajcie spokój! Żyjemy w czasach gdzie na klasówkach mamy punkty i one przeliczane są na oceny... Nie można przekupić nauczyciela... Przecież sprawdzianu za ucznia nie napisze, a wszystko i tak wyjdzie na jaw jak coś, bo później wszyscy sprawdzają co maja źle, z pracą kogoś kto miał dobrze... jak coś się nie zgadza to nauczyciel poprawia swój błąd i tyle. A uczniowie którzy nie mieli ochoty się uczyć, teraz piszą że nauczyciela trzeba kupić w PG6 i tak dalej. Można kupić... WIEDZĄ!

tak wogole busy czy austobusy ?

Jarek

602747427

klima83, a w godzinach 9-10 nie chcesz?

zalatwione, dzieki

GamesPoint to nowy sklep z:grami,akcesoriami,konsolami otwarty disiaj w łomży ul.Aleja Legionow 123c.Oferuja sprzedaz skup wymiana gier video itp.

dzieki wielkie Cyon ;)

Treść jest ukryta

west i ktosiek jak tak ich lubicie to zróbcie im po pale to bardziej docenią wasze starania niz pisanie czgokolwiek na forum co kur*a szukacie przyjaciół wśród tej ..... idzcie kur*a wprzedajcie nasz kraj albo przeróbcie na czeczenland jakis i hu* bedzie spokój a wy bedziecie sie sprzedawac jak dziwki czeczenskim przybłędom

mi tam tez sie podobalo a jak komus dym przeszkadza to niech sie ciagnie do perfumeri francuski piesek :) jakis idiota a w ktorym pubie sie nie pali chyba w bufecie w senatorium dzidy w domach siedziec
a wiec jak dlamnie muzyczka ok!
atmoferka i lokal tez!

nie patrz co ci piszą zapier*laj na siłke tylko nie rób cwiczen obciążających kręgosłup np. martwy ciąg przysiady ze sztangą barków zza głowy itp itd a tak spokojnie mozesz robic klatke i reszte unikaj tylko obciążen kręgosłupa i wszystko oczywiscie w umiarze a tak wracając do tematu to mozesz isc na siłownie Zibi i mysle ze w innych siłowniach tez ciebie nie bedą wyganiac mysle ze fajna siłka to RELAX ;) pzdr

Czy jest to najtańszy bank w Łomży?
Czy obsługa banku jest kompetentna?
Proszę o opinie i sugestie w/w banku.

Pub 9-ka :]

lepszej opcji nie widzę...

Już podaje kredyt na nowe mieszkanie. Według ich reklam to najlepszy, najtańszy itp. Czy tak naprawdę jest?

Myślę, że nie warto dalej kontynuować tego tematu. Chyba już wszyscy napisali co chcieli, a nawet więcej. Ja już nie jestem zainteresowana pracą w FT, więc nie ma co dłużej drążyć tego tematu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!!

nie polecam tego banku miałam tam kredyt a co do czego to musiałam płacic podwójne ubezpieczenie kredytu
1 za wypadek przy pracy , a 2 za zgon.
oczywiscie nikt mnie o tym nie poinformował, dopiero okazało sie jak przyszła pierwsza spłata.

Chłopaku cwicz cwicz :) I unikaj cwiczeń tak jak ci Pasjonat napisał obciazajych kregoslup;) Dla przykładu spojrz na pudziana zaczął w 14 latach a moze i wczesniej i nie przeszkodziło mu to w procesu rosniecia :)

a może macie namiar na homeopatę w łomży?

Ok. 14 to masz autobus o 13:15 ze stanowiska 15tego z dworca PKS.

Nie polecam!!! Co prawda nie z własnego doświadczenia, ale bliskiej mi osoby.

a jakie sa wymagania sprzetowe?? minimalne zeby SE w miare plynnie chodzilo ??

witam! mam pytanie.wyjeżdżam za granicę i jestem zmuszony wziąść ze sobą leki,nie wie może ktoś ile ze soba moge wziąść za granicę? jedno opakowanie?dwa?

ROLLCAGE

Zaje.biście klimatyczna gierka.

Treść jest ukryta

dla 9 piątka z + :)

Hmm... nie będzie padał, bądżmy dobrej myśli ;)

Concilio123 napisała "Na bank ślicznotka555 to kierowniczka z tej hurtowni tylko ona może walić tak idiotyczne teksty,a Krysia212 to pewnie ktoś z zarządzających tą firmą w której jest tak" cudownie"-pudło możesz strzelać dalej a swoją drogą czemu jesteś anonimowa a chcesz zdemaskować innych?jeśli jesteś mało bystra to są inne sposoby...zastanawia mnie fakt dlaczego oceniacie ludzi po ich stanie cywilnym?piszecie ze stare panny są be ale czy wdowy, rozwódki, porzucone panny z dziećmi,mężatki,osoby żyjące w nieformalnych zwiazkach itp.są OK???wybaczcie ale nawet Adolf Hitler w ten sposób nie klasyfikował ludzi...a do tego wulgarne słownictwo...LUDZIE kto was wychowywał ULICA???nic dziwnego że tkwicie w hurtowni bo kto inny was zatrudni??? P.S wierzę w sprawiedliwość mam nadzieję,że nadużycie zostało zgłoszone i konsekwencje będą wyciągnięte

Czeczeńcy Rozrabiaja

Nie podniecaj się

jak jedziesz to masz po prawej...i widać reklamę niebieska z białym napisem

Riposta

a ja chce wynajac i od miesiaca jak dzwonie i mowi ze dla chlopaka to nikt niechce mi wynajac nie wiem czy to gorzej jesli mialby tam mieszkac chlopak co mam poprosic siostre zeby wziela na siebie i mam kogos oklamywac moze ktos z was mi pomoze

podobno terrorysci z pod sezamu postanowili przeprowadzic atak terrorystyczny i napuszczali tam puli po wisniowach i lokatorzy z tamtejszego apartamentowca sie zarzygali

"Autor: lowca_snow (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-11-08 16:59

Najblizszy jest w centrym handlowym M1 w Zabkach (pod markami).
Jak jedziesz do warszawy to mijajac wjazd na trase torunska masz odrazu na prawo :) pozdro"

Aha, to akurat jest troche popieprzone, M1 jest w Markach, praktiker czy cos tam w Zabkach, a Decathlon juz w Warszawie-Targowek... ;) Taka ciekawostka ;)

Może ktoś potrafi mi wytłumaczyć dlaczego w regionie gdzie średnie płace są najniższe w kraju jest najdroższe paliwo,
np w dniu 30.11. 2008 w Warszawie na stacji zrzeszonej /znany w kraju i w Europie koncern/ tankowałem olej napędowy po 3,58 zł, a w Łomży po 3,99 zł. Porównłem w dniu dzisiejszym ceny i z internetu wynika, że średnia cena oleju napędowego wynosi w kraju 3,80 złotych, czy w Łomży jest choć jedna stacji na której cena jest zblizona do ceny 3,80 zł.?

Autor: pumka (---.nycmny.fios.verizon.net)
Data: 30-11-08 21:17

Dzieki za odpowiedzi.
Moze ktos zna jeszcze jakies stronki z ogloszeniami. Ogloszen jest niewiele lub juz wynajete.
Czy za 3 pokoje 500 zl odstepnego to duzo?

To dużo, już lepiej kupić wlasne na kredyt i splacac raty po nieduzo więcej.

A moim zdaniem dobrym lokalom nie trzeba reklamy na ogólnym forum. Widocznie w tych 2 lokalach(hattric,9) frekwencja jest nie za wysoka skoro sztucznie się wywołuje tematy o tych lokalach. Z tych opini można wywnioskować to że mają sporo mankamentów.

Witam. Moim zdaniem każdy jest najgorszy:( szczególnie, jak się im nie płaci i idzie na NFZ. Ale załóżmy sytuację, że zapłaciliśmy... i co z tego, jak olewają większość objawów, nie zajmują się tym, z czym się przyszło, mam wrażenie – są niedouczeni. Dla odmiany – może ktoś znadobrego, ale naprawdę dobrego ginekologa, i to niekoniecznie w Łomży. Może być Warszawa, Białystok... (kompetentnego w różnych sprawach, nie tylko ciąży).

posiada status bezrobotnego?Ew. pobiera jakieś zasiłki czy cuś?

Riposta

Fajnie, że napisaliście tyle informacji, bo właśnie miałam się pytać gdzie tu kupić łyżwy:))

heh i na zdjeciu nie moze byc zadnego napisu,znaku(oprocz daty). a wiec zadnych znakow wodnych i podpisow... hahaha a potem zrobia sobie z tymi zdjeciami co tylko zechca (nawet w regulaminie pisze ze moga byc drukowane i upowszechnianie w dowolnej ilosci egzemplarzy...) ... wiec jesli ktos wysle im naprawde dobre zdjecia-dostanie jakis glupi aparat a oni na tym zdjeciu moga zarobic sporo wiecej...

cieszta sie tym co mata, kiedys to podobno tylko jeziorko bylo he

ja osobiscie nie pamietam tych czasow

"gowno sobie moga-ustawa o prawie autorskim itd..- regulamin nie jest zgodny z polskim ustawodastwem"

Mogą.

Zanim sie zaczniecie bulwersować przeczytajcie sobie regulamin obojętnie jakiego konkursy fotograficznego, obojętnie polskiego czy zagranicznego, znajdziecie tam dokladnie takie same zapisy.

Wszystkie wasze sugestie wezme pod uwage

Jarek

Witam wszystkich. Założyłem konto,ponieważ nie mogę już tylko czytać niektórych rzeczy.
Do tommeknet, po pierwsze to Hattrick, a nie Hattric, prawie dobrze, ale prawie robi wielką różnicę, po drugie, to mam pytanko, - kim jesteś dla 54?- tylko klientem, czy coś więcej, bo będąc niby pierwszy raz u nas,odrazu opinia że dymu kupa, że się pizzy nie da tam zjeść i najlepsze to słowo - "klubik".
Tłumaczyć się nie muszę,ale wentylacja jest naprawdę super i profesjonalna,choć Ty po "pierwszym" razie u Nas,jesteś zupełnie innego zdania,ale spoko, jak jest tak źle,to naprawdę, nie musisz przychodzić. Masz wybór ,bo jest tyle takich klubików jak nasz w Łomży,że dni w roku brakuje, aby je wszystkie odwiedzić.
Do Wafel- Hattrick nie jest klubem bilardowym! Nikogo nie naśladujemy i nie otwieraliśmy Go pod szyldem "klub bilardowy". Hattrick jest pubem sportowym,w którym można codziennie oglądać mecze piłki nożnej najlepszych lig piłkarskich dostępnych na wszystkich platformach cyfrowych w naszym kraju. Jak już wspomniałem, nikogo nie naśladowaliśmy ani nie kopiowaliśmy, tylko otworzyliśmy coś,czego w naszym mieście nie było,czyli wniosek taki,że jesteśmy oryginalni i nie zaprzeczysz, a że są stoły bilardowe, to normalka, bo ludzie w Łomży lubią grać w kulki i wyszliśmy im po prostu na przeciw.
Domotec- jak już zdążyłeś zauważyć po moim poście, nikt z Hattricka tego tematu nie założył,żeby robić sobie reklamę. Temat założył bardzo bystry człowiek,który po pierwszej wizycie u nas w barze, wie taaaaak dużo na Jego temat, że aż musiał to opisać na forum.
Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych klientów naszego pubu.

"Z przyczyn czysto ekonomicznych: w wyrobach produkowanych metodami tradycyjnymi z jednego kilograma mięsa, pomimo dodawania m.in. przypraw, uzyskuje się 80 dekagramów wędliny. Przez wysuszenie. W wyrobach produkowanych metodami przemysłowymi z 1 kg mięsa uzyskuje się dwa lub więcej kilogramów szynki, kiełbas czy parówek. Reszta to przeważnie woda, ale utrzymywana tam metodami chemicznymi – solami i fosforanami. No i oczywiście konserwanty, bo fabryka nie może sobie pozwolić na straty z powodu zepsucia. Paczkowana wędlina musi wytrzymać proces produkcyjny, transport i leżakowanie w sklepie. Dodaje się takie rzeczy, że bakterie nie mają szans. My zresztą też. Z tych samych, ekonomicznych powodów kupujemy też tanie, karłowate jajka z bladawym żółtkiem. Aby zwiększyć wydajność, kury są oszukiwane. Instynktownie znoszą jedno jajko dziennie, tyle że ich doba nie trwa 24 godzin. Całe życie zamknięte w hangarach, nie wiedzą, kiedy jest dzień i noc. Hodowcy włączają im światło, kura myśli, że już ranek, i znosi upośledzone fizycznie jajko wcześniaka. A potem i tak dostaje w czapę i idzie na rosół. Pomidory mamy, owszem, przez cały rok, tyle że podejrzanie długo zachowują one apetyczny wygląd, a smakują jak gąbka. To zombie pośród pomidorów. Bo produkt ma się psuć. Robaczywe jabłko nie wygląda może apetycznie, ale przynajmniej wiadomo, że nie jest pryskane."

http://www.wprost.pl/ar/138084/Jedzenie-z-pierwszego-tloczenia/?O=138084&pg=1

Witam Nie sądziłem że ten konkurs wywoła takie kontrowersje.
Tworząc regulamin wzorowałem się na innych konkursach fotograficznych i we wszystkich są podobne zapisy co do praw autorskich i napisów na zdjęciach. W niektórych występuje nawet zakaz umieszczania daty.
Karty 2GB i 4 GB (format do ustalenia z nagrodzonymi) prowadzę rozmowy co do miejsc jak najbardziej odpowiednich do prezentowania prac.
Słuszna uwaga co do oświadczenia- powinno być na piśmie oraz zwrot prac w przypadku odwołania konkursu( zostały dodane odpowiednie zapisy do regulaminu)
Tak naprawdę jeśli ktoś uważa ze jego zdjęcia są warte więcej niż nagrody w konkursie oraz chęć pokazania swoich prac niech nie wysyła. Uważam że to oczywiste. Prezentowane prace zawsze będą zawierały imię i nazwisko autora. Myślą przewodnią było iż w konkursie będą brali udział amatorzy.
Jestem świadomy że zawodowi fotograficy raczej nie będą się "rwali" na konkurs.
Po przeczytaniu wstępu na stronie www.kolor-koncept.pl/fotografia.html
te właśnie słowa zainspirowały mnie do zorganizowania konkursu.
Pozdrawiam i życze sukcesów.

Co do dr Skr......tez miałam podobna sytuacje z tym ze mi przepisal leki hormonalne ktore mialam brac zeby utrzymac ciaze!wiec po porade skierowalam sie do innego specjalisty dr Pop...i jestem matka 2miesiecznego synka ktory jest zdrowy i bez lekow hormonalnych!!nic sie z ciaza nie dzialo a mimo to przepisal leki!!i po co??nie ze go neguje!!napewno komus pomogl!!ale nie mi!!

http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-wykonac-kule-sniegowa

http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-disco-kule

no i ewentualnie możesz samochód stuningować swojego furacza przyczepiając do lusterka ;-DD podobno działa jako antyradar więc możesz sprawdzić ;-))

jakbys wiedzial, to w lomzy pana Kazia nie ma... nigdzie...

plyty swietnie wygłuszają pomieszczenie.. poprzyczepiaj je na sciany ;p

dzieki za info, w takim razie nigdy wiecej tam juz nie wymienie kasy!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org