poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W mojej rodzinie wszyscy boimy się PO, oraz dzwonków o 6 nad ranem!!!

Przy betoniarce też trzeba kumać wiele rzeczy.Nie każdy się nadaje na taką prace.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W mojej rodzinie wszyscy boimy się PO, oraz dzwonków o 6 nad ranem!!!

Z tego co ja wiem Katolik to super szkola. Fajni nauczyciele, super atmosfera, mlodzież na poziomie.Jak cie przyjmą to się nawet nie zastanawiaj. Matura w tym roku zdana była na 100%. Ja po tej szkole w 1 kolejności dostałam się na wymarzone studia. Powodzenia

Proponuję pg6 , żałował nie będzie... Chociaż jeśli jest na prawdę dobry wysokie wyniki by wszędzie osiągnął... Jest wesoło, a wszystko w granicach kultury. Rajdy górskie są co jakiś czas, tak dla oderwania się od rzeczywistości. Wiedzę dostanie jeśli tylko będzie chętny, bo to w dużej mierze zależy od ucznia. Egzamin wszyscy piszą praktycznie bez problemów. Ale jeśli chodzi o temat to nikt tu raczej się obiektywnie nie wypowie - na pewno nie uczniowie albo nauczyciele. Moja wypowiedź też jest subiektywna ;]. W Kontaktach była drukowana "GIMNAZJADA" - wyniki mówią że najlepsze PG6, niech tylko się tym nikt nie zraża, bo tak naprawdę uczniowie nie są "KUJONAMI" a ludźmi, którzy dbają o przyszłość i cieszą się jednocześnie wolnym czasem. Poza tym jest jeszcze jeden plus PG6 - nie ma prodilowanych klas. Młodzież nie powinna po podstawówce decydować co chce robić w życiu, bo zainteresowania się zmieniają szybko. Tu nacisk na wszystko podobny jest, później wszystko się klaruje z czego jest się dobrym lub nie. A i średnia nie mówi wszystkiego. Są ludzie ze średnią 5,0 z jakiejś szkoły którzy radzą sobie o wiele lepiej niż ktoś ze srednia 5,7 ze słabszej podstawówki...

Proponuję także dodać trasę Łomża-Gdańsk przez Olsztyn, Elbląg. Oczywiście nie na stałę, ale np. przy powrotach z długich weekendów lub świąt na pewno będzie sporo chętnych, bo jeździ tylko 1 autobus dziennie, na ktory w takich sytuacjach jest za dużo chętnych ;)

ja mam w IST i wszytsko jest ok, masz dostep do panelu i możesz na bieżąco miec biling swoich rozmów, a także mozesz sam wprowadzać ograniczenia co do rozmów

Dzięki Maciek za dobrą rade,szczera prawda.Aha czyli katolik to spoko szkoła.
Bazyll mógłbyś mi mniej więcej powiedzieć po ile macie dziennie lekcji ,ja mam w tygodniu 2 razy po 7 reszta po 8 chciałbym se tylko tak porównac z ciekawości.

magia, to nie jest anons towarzyski tylko oferta przejazdu i wspolnego przekroczenia bramki basenu celem zminimalizowania kosztow.

Droga kolezanko, pomylilas forum. Poszukaj o innej tematyce. Piszesz wlasnie o tych ludziach, ktorzy Ci odpowiadaja w tym temacie. Mija sie to z celem dyskusji. Pozdrawiam i zycze wiecej wyrozumialosci dla ludzkich slabosci.

Który rok??Mozesz się przenieść po półroczu.

jeszcze jedno male ale. jak cie kabaryna albo grejdus zarazi jakas choraba to sobie mozesz w d.... wsadzic pretensje, a jak robisz dziare w salonie to raz ze masz pewnosc z jest sterylnie, a dwa jesli okaze sie ze nie to masz podstawe zeby sadzic sie z tym kto robil ci dziare. i jak ci w/w zrobia kreske nie tam gdzie chcesz to mozesz plakac i wstydzic sie dziary do konca zycia a profesjonalista nie skrzywdzi cie wieziennym tuszem i wiezienna kreska. nie oszczedzajacie na tym. lepiej zaplacic wiecej u kogos kto wie co robi niz pozniej plakac.

Zapachniało Emo :)

SaneOne:

Może się przyznasz forumowiczom, że nadal pracujesz w FT? Ja nie wiem jaki sens ma pisanie negatywnych komentarzy na firmę, której jest się pracownikiem? I proszę wskaż mi fragmenty, w których zrobiłem z siebie buraka. Mógłbyś również podpisywać się pod swoimi postami, skoro tak Ci się to podoba.
Pozdrawiam
FW

Jak ci ciezko to sie przenies,samej tak zrobilam i jestem zadowolona.

Kolacja z dziewczyną ...brzmi romantycznie, ale nie w pizzerii !!!!!!!

a dlaczego ten pan niby miał być miły dla szalonego palacza? Jak widać po postach : nie ten poziom, nie ta klasa, itp, Powyższy powinien szukać kontaktów w śród innych palaczy tam by dla niego byli mili.

Nie wiem co miało znaczyć "szalony palacz"... ale wiem, jaki jest ten pan... pracowałam tam dosyc długo i odeszłam na urlop wychowawczy.

Oczywiście,jakbym coś wcześniej słyszała to nie poszłabym do tego salonu.Czytam nieraz forum ale nie natknęłam się wcześniej na komentarze o tym salonie.fakt,że wystroj trochę zmylił,ale mam nauczkę więcej nie nie pójde do nie sprawdzonego fryzjera,a wloski odratowała inna pani,ale nie dalo sie ich zrobić na super.Zastanawiam sie teraz tylko jakby sie teraz na niej odegrać albo żeby odzyskać pieniądze.Doradzcie mi jakieś salony w Łomży gdzie znają się na swoim fachu i jest w miare niedrogo.Nie mieszkam w lomży dlatego nie mam dobrych informacji na ten temat.A w przyszlym roku biore ślub i muszę mieć sprawdzonego fryzjera,bo to dopiero bylaby tragedia...

kacper mowisz o Mańku ? vel bracie L ?

nie szczeniak jest delikatnie rudawy wpadający w siwy, w każdym bądz razie nie czarny...

nikomu nie dogodzisz, ludzie są różni ale jak masz jakieś uwagi odnośnie tej szkoły, jest ci tak źle to dlaczego sie nie przepiszesz? co do cke to chyba nie potrafisz odczytać tych wykresów które tam są

Ja kupiłem lodowke Wirhlpool side by side w sklepie internetowym na allegro. U nas ta sama lodowka kosztowala 3690 ja w tym sklepie wraz z przesylka (120zl) zaplacilem 2810. Kalkulacja bardzo prosta. Jestem zadowolony i to bardzo. Teraz bede zamawial inne sprzety w tym samym sklepie. Obsluga super wysylka za pobraniem bez problemu.

Ładnie , pięknie tylko ciekawe czy dalej będą problemy z takim internetem , przyznam sie miałem z wczesniejszego "Inet-u" to była porażka nie internet ...

Generalnie na długich trasach najwięcej osób jeździ w piątki i niedziele.
Z Łomży do Gdańska jest 1 kurs dzienny i 1 nocny. Natomiast w trakcie wakacji są 4 autobusy jadące z Łomży do Gdańska (2 dzienne i 2 nocne).

do super-ZGUBIŁEŚ szczeniaka??Wstydż sie!-to nie chusteczka tylko żywa istota.Nawet gdybym go znalazła to nie oddałabym Tobie,ponieważ uwazam ze jestes nieodpowiedzialny:(

dokladnie j/w pomoc drogowa pomoze otworzyc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org