Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policyjne tortury w Polsce? |
Galerii w Łomży nigdy zbyt wiele ;-) W końcu nasze miasto to miasto kulturalne i akademicke. A co do obecnych galerii to myślę, że nie są "jakiejś nieporządne". Przeciwnie czy jest to Pod Arkadami, czy Sztuki Współczesnej są świetnie zorganizowane i mają ciekawe wystawy. Po za tym promują regionalnych artystów, wielu z sukcesami za granicą. A dla tych którzy nie chcą wychodzić z domu, zapraszam do Galerii Historycznej Łomży www.lomza.wadolkowski.pl. I ty możesz współtworzyć galerię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policyjne tortury w Polsce? |
|
Andrzeju S hasło HYUNDAI.
|
|
Gdzie można zrobić konserwacje podwozia w aucie i ile to kosztuje?
|
|
Nie wiem czy nie za późno, bo wszystkie kursy są zazwyczaj od października, ale lepiej późno niż wcale :-) Z własnego doświadczenia polecam CI Alma Mater. Kadra na wysokim poziomie, lektorzy nie uczą w innych szkołach, tym samym mają więcej czasu, dla ucznia :) Pewnie Cię interesuje poziom Upper - intermediate lub wyższy?? <Ja jestem na FCE>
|
|
Słyszałem, że ma tam powstać tor crosowy. Jest to raczej nawet przesadzone.
|
|
Radzę zapoznać się dokładnie co znaczy słowo egoizm i wszystko z nim związane w odniesieniu do obecnego kierownika. Oczywiście nie znając dogłębnie sytuacji panującej w gminie i jej kondycji finansowej do niczego to nie doprowadzi. Gmina dołowana jest coraz bardziej i właśnie nic innego jak egoizm i samouwielbienie wymienionego pana, ignorowancja i buta doprowadziły do powstania silnej opozycji. To tylko dzięki niej ten dołek nie stał się jeszcze ogromnym lejem.Wystraszony już nieżle wójt nadal popałnia poważne błędy i właśnie wybitny egoizm doprowadzi do efektu jaki powoduje wybuch bomby. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |