Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piłkarze w proteście przeciw działaniom Donalda Tuska |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piłkarze w proteście przeciw działaniom Donalda Tuska |
Treść jest ukryta
|
|
Klub który, ciągle dostaje po tyłku, może zniechęcić do siebie. Dlatego myślę że może niech się na szachy przeżucą ? Nigdy nie lubiłem piłki nożnej ale zaczyna mi być już wstyd. Skoro nie potrafią grać to po co graja? Ośmieszają siebie i lokalna społeczność z którą, są kojarzeni. A ci co bronią ten klub to chyba jacyś masochiści lub kibole desperaci :) A co do pieniędzy to już dosyć wpompowano w "wielki" ŁKS, inne kluby też nie mają kokosów a ich zawodnicy wiedzą że piłkę trzeba umieścić w bramce przeciwnika. Tylko nasi mają co do tego (jak widać) obiekcje. Dla mnie osobiście mogą przegrywać ile chcą byle nazwę zmienili by nie byli kojarzenie z tym miastem.
|
|
E=mc2 najmadrzejsza wypowiedz razem z moja :)
|
|
Piłkarsko dorównaliśmy poziomem do organizacji w klubie, czyli sięgnęliśmy dna. Dobrze, że kibice pokazali, iż w miarę potrzeby potrafią się zmobilizować i zaprezentować dawny, wysoki poziom. Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię! W moim sercu ŁKS, i na dobre i na złe! Mimo wszystko WSZYSCY DO OLSZTYNA!!!
|
|
tak ehh go zna bo razem chodza na boks i dostaje od niego po pysku ale smierdzaca skarpeto po treningu w szatni
|
|
to tuman z wiochy takze bronia i profil123 nie dacie rady mu przetlumaczyc on wlasnie sam pokazal jaki jest madry mysli ze ktos lyknie ten jego farmazon kazdy cywilizowany czlowiek wie ze teraz na stacjach sa kontrole jakosci i tym podobne a on tu pieprzy ze za 20 zl paliwa malo silnika nie zatarl to jest poprostu typ o takim charakterze jak te dewotki co siedza pod blokami i czekaja komu by tu dupe obsmarowac
|
|
Klub strzelectwa sportowego LOK ogłasza zapisy. Strzelanie z broni sportowej pneumatycznej, palnej KBKS, Możliwość uczestniczenia w zawodach obronnych oraz grach Paintball, Zapraszamy! Tel.606741343 e-mail: paintball-lomza@gmail.com. Spotkanie informacyjne LOK ul.Zjazd16 15.09.2008r godzina 16,00
|
|
Przyczyna była prosta. Dzikiepsisko jeździ na "zlewkach". Tu 4 litry, tam cztery, kumpel miał "coś" w garażu, też kiedyś dolał. Nazbierało się syfu w zbiorniku i tyle. Ciesz się, że tylko tak się to skończyło. Jakby Ci przy pchaniu czy holowaniu przeskoczył pasek rozrządu naprawa silnika to dopiero kasa. Trzeba mieć do tankowania swoje sprawdzone stacje i nie będzie takich szopek.
|
|
Alma Mater obok PG1. Nie ma lepszej szkoły, prowadzą kursy dla dzieci, młodzieży i dorosłych.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |