Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to nie absurd??? |
http://br.youtube.com/watch?v=bldfwNSGJqs 12 Ławek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to nie absurd??? |
super2 jesteś żałosny twardzielu za dychę! Raz - nie można zrozumieć o co Ci dzieciaku chodzi, bo piszesz ni do ładu ni do składu, po drugie ja ostatnio coraz bardziej się boję chodzić łomżyńskimi ulicami, bo robi się tu istny cyrk. Wszędzie mordobicia itp. I jeśli tylko zechcę to będę dzwoniła po policję, bo od tego są, żeby interweniować! I jeśli tylko chcesz nazywaj mnie konfidentką, ale ja z łapami do bandy brykających przygłupków nie wyskoczę, bo mnie z powierzchni tej ziemi zmiotą... ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
do Koli! Trzym ta psiu...tke krotko bo w d... byles i g... widziales! Wiesz wszystko tylko z opowieści ja to wiem z pierwszej reki! Moge podac przyklad kogo zagonil frajer - Nikse ktory teraz siedzi w USA i sie ukrywa przez tego kondona i 2 jeszcze innych chlopakow. Nie masz pojecia o zyciu to nie bleszcz bo to co znasz z opowiesci czasem moze byc fikcja.
|
|
Koniec meczu. 1 : 0
|
|
na Wigrach na pewno będzie lepiej
|
|
Gdzie w Łomży kupić najtaniej kartę pamięci do Sony Ericssona (karta M2) i ile mogłoby to kosztować ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |