Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński nie zasługuje na pomnik , to była zła prezydentura. |
zaden nie jest dobry..zgadza sie wszyscy to samo wypisuja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński nie zasługuje na pomnik , to była zła prezydentura. |
Jest od niedawna w Szpitalu dr Piechocińska. Jak narazie wydaje się kreatywna:)
|
|
Witam, ja od 5 lat leczyłam się w Łomży u różnych dermatologów i żaden mi nie pomógł. Leczę się na trądzik i niema się co oszukiwać, ale w Łomży można prędzej "nogi wyciągnąć" niż się z czegoś wyleczyć. Obecnie jestem w trakcie leczenie w Białymstoku u dermatologa dr Wrońskiego, jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona.Efekty są świetne i zaledwie po 3 miesiącach leczenia. Bardzo polecam tego lekarza, mogę udzielić bliższych informacji np. o adresie ośrodka, o kuracji itp itd pod numerem gg 9326976
|
|
zamiast dr. Sciany wezcie moze dr Podłoge albo dr. Sufit on najlepszy jest hahaha debile szukają ginekologa won z tym goownianym tematem z tego forum h.... to innych obchodzi
|
|
NARCYZ? nie zagladalem W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
no remont to tam sie przyda ;P a druga justa na ks. janusza tez sprzedana?
|
|
post był pierwszy artykuł ukazał się nazajutrz :-)
|
|
cierpliwyś nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
demart. ja kupowałem :) tylko upewnij sie jaki potrzebujesz i jaki będziesz potrzebował. ja miałem świece na 21mm a nowe na 16mm
|
|
|
W Łomży nie ma dobrego dermatologa- wiem coś o tym, ale co dwa tygodnie w środy do przychodni Acer przyjeżdża dr Grażyna Kamińska. Mi osobiście bardzo pomogła. Pozdrawiam.
|
|
Wroobel filtry były czyszczone w przeciwieństwie do tych w dystrybutorach, żeby tylko filtr sie zapchał to bym nie narzekał. Pozapychały nam sie listwy wtryskowe w 3 samochodach w każdym listwa innej firmy. Wszyscy tankowalismy na stacji która tak usilnie polecasz. Listwy zapchały sie czyms podobnym do oleju taka maź.
|
|
A konkurencja nie śpi :P Nie wiem ale to juz przestało byc śmieszne z 20 post o tym samym:P Łomża miasto pizzy, nauki jazdy, kościołów,emigracji.
|
|
|
Wiomar jest sp. z o.o. Wspomniana wyzej osoba jest jego prezesem, a nie wlascicielem
|
|
Tak dokładnie o tą Panią, a na dodatek nie zawachała się w przyjęciu pełnej kwoty odpłatności za usługę - po tylu wpadkach uważam że powinna zachować się inaczej ale widocznie myliłam się
|
|
Hubcio, a Ty w której pizzerii w Łomży pracujesz albo która jest Twoja? A mógłbyś mi napisać szerzej,czemu ta obsługa jest fatalna? Co takiego Ci zrobili? A jeżeli naprawdę czekałeś 1.5h, to pewno było tyle ludu w pizzerii, że to raczej normalne, bo wiesz, ogarnąć wszystkich gości, posprzątać, do tego pizza na telefon, a pizza nie robi się w 5 minut,jak ta z biedronki (mrożona). Ja jestem w miare często klijentem Hattricka i jeżeli nie ma ludzi w pizzerii, to barmani przynoszą mi pizze w ciągu 10-15 minut, 2razy się zdażyło, że musiałem czekać po ponad godzinę, ale jak zajżałem do pizzerii ile jest ludzi, to zrozumiałem,a jeżeli jest tyle ludzi, to znaczy, że pizza jest dobra, obsługa prawdopodobnie też, a że przy tej liczbie gości pomylono Twoją pizze,to się może zdażyć. ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
na Nowogrodzkiej tam co była kiedys (lub jest jeszcze) wypozyczalnia kaset wideo jest tłumacz. Podobno tłumacza wszystkie jezyki swiata
|
|
ewentualnie sor Brzóska, ale on prawdę mówiąc kiepsko tłumaczy. Jest jeszcze Karasiewicz i Rodak.
|
|
jutro do ciebie zadzwonie
|
|
moze komus solniczka przewrocila sie na pizze Riposta
|
|
Nie mam wprawdzie porównania, ale korzystałam z usług psychologa przedszkolnego w przedszkolu nr. 9. Zmiana w zachowaniu dziecka była znaczna, więc jeśli twoje dziecko chodzi do jakiegoś przedszkola, to warto zorientować się, czy pracuje w nim jakiś psycholog i skorzystać z pomocy. Życzę powodzenia :-)
|
|
ale tu sie zrobił ruch. kurcze nie wszyscy na raz
|
|
Dobrołowicz lub Rodak, pójdziesz i jak będą mieli czas to spoko ci wytłumaczą.
|
|
bo tłumaczą z http://translate.google.pl/translate_t
|
|
ja tez wyslalam list priorytetowy do anglii juz 2tygodnie i jeszcze nie doszedl. Polska poczta to jeden wielki szwindel!!! Jak tak bedzie to przez firmy przewozowe bedzie sie wysylac, a poczta pojdzie z torbami!!!!!!!!
|
|
Dzisiaj przejezdzalam przez ulice Lipowa i zauwazylam, ze dalej jest ta dziura na przeciw sklepu aster. Dziwne to, ze nie ma komu jej naprawic. Moze jak dojdzie do jakiegos wypadku to znajda sie winowajcy i ta dziure naprawia,a mieszkancy tej ulicy tez powinni sie tym zainteresowac, bo biegaja male dzieci i moga do tej dziury wpasc! Kiedy w koncu sluzby sie tym zainteresuja. Tylko znak stoi......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |